acem meditation advanced deepening retreat

Videregående fordypelse (3 uker)

Kurset starter
Lørdag 6. januar 2024, kl 18:00
Kurset slutter
Lørdag 27. januar 2024, kl 14:00

Videregående fordypelsesretrett går over tre uker og er for Acem-mediterende som ønsker å praktisere døgnmeditasjoner og som allerede har bred erfaring fra vanlige fordypelsesretretter.

Du kan sjekke inn fra kl. 15:00 og meditere på rommet ditt.

Videregående fordypelsesretrett byr på meditasjoner på mer enn 24 timers varighet, kombinert med prosessorientert veiledning, walk-and-talk-sesjoner og meditativ yoga. Etter hver døgnmeditasjon er det kveldsseminar som tar for seg den meditative prosessen basert på deltakernes erfaringer. Dette letter kultiveringen av mer subtile nivåer av ledighet og mentalistisk lydgjentagelse.

Retretten stimulerer gradvise, men grunnleggende indre endringsprosesser. Dette har som formål å åpne sinnet for meditativ stillhet. Sammen med resten av programmet, vil døgnmeditasjonene kunne bidra til å løsne det grepet tid og kropp har om oss. Psykologiske investeringer og lave selvbilder får hjelp til å slippe taket.

Videregående fordypelsesretrett forutsetter tidligere deltagelse på til sammen minst seks ukers vanlige fordypelsesretretter i Acem-meditasjon. Dette tilsvarer 300 timers meditasjon over seks-timers-terskelen. Dersom du ikke oppfyller disse kvalifikasjonene, deltar du i stedet på én- eller toukers fordypelsesretrett.

Har du deltatt på to eller flere videregående fordypelsesretretter, kan du også praktisere døgnmeditasjon på 16-dagers eller 9-dagers intensive videregående fordypelsesretretter.

Kurset starter
Lørdag 6. januar 2024, kl 18:00
Kurset slutter
Lørdag 27. januar 2024, kl 14:00

Online registration

Kurspris, inkludert helpensjon og eget bad i enkeltrom:

Full pris NOK - 23.880,-

Heltidsstuderende til og med fylte 35 år - NOK 19.110,-

PRAKTISK INFORMASJON om innkvartering, betaling, adkomst/transport og kontaktinfo.

Alternativt kan du betale inn kursavgiften til kontonr. 6026.05.04021 eller Vipps #50529. Husk da å oppgi navn på deltaker + kursnummer V24510.

Studentpris gjelder kun for heltidsstudenter til og med fylte 35 år. Heltidsstudenter under 30 år kan søke om studentstipend.

Kursspråk er engelsk med mulighet for grupper på skandinavisk.

Personer over 75 år anbefales ikke retretter med døgnmeditasjon, og må ved deltagelse selv overveie mulige helsemessige utfordringer.

Videregående fordypelse forutsetter en livsstil uten bruk av narkotiske stoffer, inkl. cannabis og psykedelika.

Det forutsettes at du har betalt årsavgift i Acem for å delta på denne retretten. Det kan gjøres HER. I tillegg er det mulig å betale til Vipps #50529 eller til konto 6026.05.04021.

Om Acems prispolitikk

 

Kurstype: Videregående fordypelsesretrett i Acem-meditasjon

Kurset arrangeres av Acem International School of Meditation

Kursnummer: V24510

Kursledere

Halvor Eifring

Meditasjonslærer i Acem. Professor i kinesisk ved Universitet i Oslo.


Øyvind Ellingsen

Meditasjonslærer i Acem. Professor i hjerteforskning ved NTNU og overlege ved klinikk for hjertemedisin ved St. Olavs Hospital.


Thor Udenæs

Privat investor. Meditasjonslærer i Acem.