Videregående fordypelsesretrett i Acem-meditasjon

acem meditation advanced deepening retreat

Videregående fordypelsesretrett går over tre uker og er for Acem-mediterende som ønsker å praktisere døgnmeditasjoner og som allerede har bred erfaring fra vanlige fordypelsesretretter.

Videregående fordypelsesretrett byr på meditasjoner på mer enn 24 timers varighet, kombinert med prosessorientert veiledning, walk-and-talk-sesjoner og meditativ yoga. Etter hver døgnmeditasjon er det kveldsseminar som tar for seg den meditative prosessen basert på deltakernes erfaringer. Dette letter kultiveringen av mer subtile nivåer av ledighet og mentalistisk lydgjentagelse.

Retretten stimulerer gradvise, men grunnleggende indre endringsprosesser. Dette har som formål å åpne sinnet for meditativ stillhet. Sammen med resten av programmet, vil døgnmeditasjonene kunne bidra til å løsne det grepet tid og kropp har om oss. Psykologiske investeringer og lave selvbilder får hjelp til å slippe taket.

Videregående fordypelsesretrett forutsetter tidligere deltagelse på til sammen minst seks ukers vanlige fordypelsesretretter i Acem-meditasjon. Dette tilsvarer 300 timers meditasjon over seks-timers-terskelen. Dersom du ikke oppfyller disse kvalifikasjonene, deltar du i stedet på én- eller toukers fordypelsesretrett.

Personer over 75 år anbefales ikke retretter med døgnmeditasjon, og må ved deltagelse selv overveie mulige helsemessige utfordringer.

Har du deltatt på to eller flere videregående fordypelsesretretter, kan du også praktisere døgnmeditasjon på 16-dagers eller 9-dagers intensive videregående fordypelsesretretter.

 

Kommende Videregående fordypelsesretrett i Acem-meditasjon

 
januar
Lundsholm, Värmland
4. januar, 2025
Ok