Lundsholm retrettsenter - praktisk informasjon

Her finner du praktisk informasjon om Lundsholm retrettsenter: Innkvartering, adkomst/transport, betaling og kontaktinformasjon.

Innkvartering og praktisk

Deltagere bor på enkeltrom med dusj og toalett på rommet. Sengetøy og håndklær er inkludert i prisen. Praktisk å ha med: Innesko og klær til turgåing, samt ledige klær til yoga hvis man vil delta på det. Badetøy. Det er badstue på Lundsholm. Gjerne brodder eller sko med pigger om vinteren. Bøkene God langmeditasjon og Yoga-boken, kan begge kjøpes online eller på retrettstedet. Servering av god laktovegetarisk mat er inkludert i kurset. Lundsholm er røyk- og alkoholfritt.

Adkomst og transport

Lundsholm ligger vakkert til ved innsjøen Mangen, ikke langt fra Arvika. 

Det er praktisk og komfortabelt å ta tog. Turen tar ca 2 timer fra Oslo S. Du går av på Arvika stasjon og blir hentet der hvis du ønsker. Prisen for transport fra Arvika til Lundsholm er kr. 110 en vei. Gi beskjed ved påmelding om når du ankommer. Se sj.se og søk på Oslo S og Arvika for togtider.

Hvis du kommer med fly til Gardermoen, kan du ta tog eller buss til Arvika.

Å kjøre tar mellom to og en halv og tre timer fra Oslo. Kart, reisebeskrivelser og nærmere informasjon om Lundsholm finner du her. Reisebeskrivelse fra Oslo finner du også i en pdf-fil som du kan laste ned her. Hvis du kjører og har plass til en passasjer, er det fint om du gir beskjed

Betaling

Kursavgiften er som vist på websiden for kurset, innbetaling gjøres der. Prisen inkluderer overnatting, kost og undervisning. Studentrabatt gjelder kun for heltidsstudenter. Studentbevis må vises ved fremmøte. Er kurset fullt, kan studentrabatt medføre innkvartering i dobbeltrom.

Skulle du bli forhindret fra å komme, vennligst gi beskjed til Acem-kontoret snarest. Hvis du må melde deg av på grunn av korona-situasjonen, vil kursavgiften tilbakebetales i sin helhet. Hvis du melder deg av av andre grunner innen 14 dager før retretten, tilbakebetales kursavgiften, fratrukket et administrasjonsgebyr på kr 600. Hvis du melder deg av mindre enn 14 dager før retretten, refunderes ikke kursavgiften. Reiseutgifter tilbakebetales ikke, du anbefales å kjøpe refunderbare billetter.

Adresse, telefon og kontaktinformasjon

Adresse og telefon Lundsholm:
Lundsholm Gård, 671-96 Mangskog, Sverige. Tlfnr. er +46738182872

Lurer du på noe, ta kontakt med Acem-kontoret; epost eller tlf 23 11 87 00.  

Årsavgift i Acem

Betalt årsavgift til Acem er den enkleste og beste investeringen i egen meditasjonsutvikling, enten du mediterer regelmessig eller sporadisk. Går du grunnkurs i Acem-meditasjon, er årsavgiften inkludert i kursavgiften for en periode etter kurset.