Lundsholm retrettsenter - praktisk informasjon

Her finner du praktisk informasjon om Lundsholm retrettsenter: Innkvartering, adkomst/transport, betaling og kontaktinformasjon.

Innkvartering og praktisk

Deltagere bor på enkeltrom med dusj og toalett på rommet. Ett sett med sengetøy og håndklær er inkludert i prisen. Praktisk å ha med: Såpe og sjampo. Hårtørrer om nødvendig. Innesko og klær til turgåing, samt ledige klær til yoga hvis man vil delta på det. Badetøy. Det er badstue på Lundsholm. Gjerne brodder eller sko med pigger om vinteren. Bøkene God langmeditasjon og Yoga-boken, kan begge kjøpes online eller på retrettstedet. (Betaling på stedet kan gjøres med kort, Vipps eller Swish.) Servering av god laktovegetarisk mat er inkludert i kurset. Lundsholm er røyk- og alkoholfritt.

Adkomst og transport

Lundsholm ligger vakkert til ved innsjøen Mangen, ikke langt fra Arvika. 

Det er praktisk og komfortabelt å ta tog. Turen tar ca 2 timer fra Oslo S til Arvika. Kommer man til Gardermoen, må man først ta tog derfra til Oslo S. 

For å gå på et svensk tog må man ha forhåndskjøpt billett (sj.se). Merk at toget kan være fullt hvis man er sent ute. Vy.no kan være et alternativ for tog.

Ved tidspunktene for kursstart og kursslutt arrangerer Acem transport fra og til Arvika stasjon for kr 150. Acem kan dessverre ikke ordne transport til andre tidspunkt og andre stasjoner. Opplys om behov for henting ved påmelding.

Acem vil forsøke å formidle transport med privat bil fra Oslo og fra Lillestrøm hvis man melder behov for dette ved påmelding. Det er viktig å si fra tidlig for å avklare om slik privat transport lar seg ordne.

Å kjøre tar mellom to og en halv og tre timer fra Oslo. Kart, reisebeskrivelser og nærmere informasjon om Lundsholm finner du her. Reisebeskrivelse fra Oslo finner du også i en pdf-fil som du kan laste ned her. Hvis du kjører og har plass til en eller flere passasjerer, er det fint om du gir beskjed

El-bil kan lades for kr 5,- pr. kwh ved henvendelse i resepsjonen.

Betaling

Kursavgiften er som vist på websiden for kurset, innbetaling gjøres der. Kursavgiften inkluderer overnatting, kost og undervisning. Studentrabatt gjelder kun for heltidsstudenter til og med fylte 35 år. Studentbevis må vises ved fremmøte. Er kurset fullt, kan studentrabatt medføre innkvartering i dobbeltrom.

Skulle du bli forhindret fra å komme, vennligst gi beskjed til Acem-kontoret snarest. Hvis du melder forfall innen 14 dager før kursstart, tilbakebetales kursavgiften fratrukket et administrasjonsgebyr på kr. 645,-. Ved avmelding etter dette refunderes kursavgiften bare ved sykdom eller andre tvingende årsaker. Reiseutgifter tilbakebetales ikke, du anbefales å kjøpe refunderbare billetter.

Adresse, telefon og kontaktinformasjon

Adresse og telefon Lundsholm:
Lundsholm Gård, 671-96 Mangskog, Sverige. Tlf.nr. er +46738182872

Lurer du på noe, ta kontakt med Acem-kontoret; e-post eller tlf +47-23 11 87 00.  

Årsavgift i Acem

Betalt årsavgift til Acem er den enkleste og beste investeringen i egen meditasjonsutvikling, enten du mediterer regelmessig eller sporadisk. 

Ok