Lundsholm retrettsenter - praktisk informasjon

Her finner du praktisk informasjon om Lundsholm retrettsenter: Innkvartering, adkomst/transport, betaling og kontaktinformasjon.

Innkvartering og praktisk

Deltagere bor på enkeltrom med dusj og toalett på rommet eller like i nærheten. Dynetrekk, laken, putevar og håndklær kan leies på stedet for NOK 150,- eller tas med. Praktisk å ha med: Innesko og klær til turgåing, samt teppe og ledige klær til yoga, hvis man skal delta på det.  Det er ofte er anledning for deltagere på andre kurs enn yoga til å prøve ut yoga hvis man ønsker det. Merk at om vinteren kan det være glatt, det kan derfor være lurt å ta med brodder for turgåing, hvis man har det. Servering av veldig god laktovegetarisk mat er inkludert i kurset. Lundsholm er røyk- og alkoholfritt.

Adkomst og transport

Lundsholm ligger vakkert til ved innsjøen Mangen, ikke langt fra Arvika. 

Det er praktisk og komfortabelt å ta tog. Turen tar ca 2 timer fra Oslo S. Du går av på Arvika stasjon og du blir hentet når du ankommer (si fra ved påmelding). Se www.sj.se og søk på Oslo S og Arvika for togtider.

Å kjøre tar mellom to og en halv og tre timer fra Oslo. Kart, reisebeskrivelser og nærmere informasjon om Lundsholm finner du her. Reisebeskrivelse fra Oslo finner du også i en pdf-fil som du kan laste ned her. Hvis du kjører og har plass til en passasjer, er det fint om du sier fra. 

Betaling

Kursavgiften er som vist på siden for kurset under Pris. Kursavgiften inkluderer overnatting, kost og undervisning. Merk at du kan velge Helttidsstuderende for å få frem den rabatterte studentprisen. Innbetaling gjøres enklest via siden for kurset. Alternativt kan du betale inn til kontonr. 6026.05.04021 (gjelder kurs som er arrangert av Acem Norge - for kurs i regi Acem Sverige: benytt link for påmelding). Husk å oppgi kursnummeret, som finnes på siden for kurset. Betalingsfrist er 1 uke før kursstart. 

Den som lærer Acem-meditasjon i vårsemesteret får automatisk Acem-magasinet resten av året (samt andre fordeler som tilkommer den som betaler årsavgift).  Lærer du i høstsemesteret (etter 15. aug), får du Acem-magasinet samme høst pluss året etter. Utover dette vil du motta henvendelse fra Acem om å fornye årsavgiften for fortsatt å kunne delta på våre kurs og arrangementer og på denne måten bidra til drift av organisasjonen. Se ellers Årsavgift i Acem

Skulle du bli forhindret fra å komme, vennligst gi beskjed snarest til Acem-kontoret. Hvis du melder forfall før 1 uke før kursstart, tilbakebetales kursavgiften fratrukket et gebyr for administrasjonskostnader. Dette gebyret er på NOK 250 for Helgeret-retter og Miniretretter, NOK 700 for kurs med varighet på to uker eller mer, og NOK 500 for alle andre kurs. Ved forfall etter dette refunderes kursavgiften bare ved sykdom eller andre tvingende årsaker.

Merk at påmeldingen er gyldig først når kursavgiften er betalt. Ved fullt kurs vil de som har den tidligste betalingsdatoen ha fortrinnsrett.

Adresse, telefon og kontaktinformasjon

Adresse og telefon Lundsholm
Lundsholm Gård, 671-96 Mangskog, Sverige. Tlf nr  er +46 57 09 12 64. Telefonen er ikke betjent slik at det kan ikke legges igjen beskjeder

Lurer du på noe, ta kontakt med Acem-kontoret; epost eller tlf 23 11 87 00.  

Årsavgift i Acem

Betalt årsavgift til Acem er den enkleste og beste investeringen i egen meditasjonsutvikling, enten du mediterer regelmessig eller sporadisk. Går du grunnkurs i Acem-meditasjon, er årsavgiften inkludert i kursavgiften for en periode etter kurset.