Om Acem

Acem er en frivillig organisasjon som arbeider for å bidra til menneskelig utvikling gjennom meditasjon og andre prosesser. Acem ble stiftet i Norge i 1966 av lege og psykolog Are Holen.

 

Acems hovedmål er ikke intellektuell forståelse, men snarere virkeliggjøringen av innsikt gjennom økt indre frihet, manifestert både i den enkeltes relasjoner og gjennom arbeid.

Erfaringsbasert

Acem ønsker å bidra til forståelsen og undervisningen i meditasjon basert på førstehåndserfaring, og i tråd med vitenskapelig forskning og psykologiske perspektiver. Acem er ikke basert på noe spesifikt trossystem eller politisk ideologi.

Psykologi og kultur

I tillegg til meditasjon, har Acem utviklet kurs innen gruppepsykologi og arrangert en rekke kulturbegivenheter, inkludert møter med Salman Rushdie, Robert Bly, Isaac B. Singer, Andrej Sakharov, og den 14. Dalai Lama.

Non-profit

Acem drives av en gruppe dedikerte, frivillige kursledere. Ingen tjener penger på å undervise i meditasjon, på å utvikle metoden eller andre gruppeaktiviteter i Acem.

Kvalifiserte kursledere

Samtidig er Acems arbeid avhengig av høye kvalifikasjoner. Mange av underviserne og lederne i Acem har kompetanse i meditasjon på nivå med sine profesjonelle karrierer.

Internasjonal

Acem har for tiden aktivitet i Skandinavia, Tyskland, Storbritannia, Litauen, Spania, USA, India, Taiwan, Sveits, og Singapore.

Mer om

Årsavgift i Acem

Betalt årsavgift til Acem er den enkleste og beste investeringen i egen meditasjonsutvikling, enten du mediterer regelmessig eller sporadisk. Går du grunnkurs i Acem-meditasjon, er årsavgiften inkludert i kursavgiften for en periode etter kurset.