Yoga og mindfulness retrett

Kurstype: Yoga og Mindfulness ukesretrett

På dette kurset lærer du å være mer tilstede her og nå ved hjelp av mindfulness og yoga. Programmet kombinerer oppmerksomhetsøvelser om kropp, sinn og omgivelser med avslappende bevegelser og fornyende pust. 

Yoga og mindfulness retrett

Påmelding

Kurset starter
Lørdag 25. juli 2015, kl 16:00
Kurset slutter
Lørdag 1. august 2015, kl 14:00
Sted
Kursnummer
V15311

Ferdig

Helheten gir en unik anledning til å hente energi og lære nye strategier for å mestre stress i hverdagen. Grunnleggende trening i oppmerksomt nærvær bevisstgjør og frigjør i forhold til negative reaksjonsmønstre og selvoppfatninger

Du trenger ikke å ha erfaring med oppmerksomhets-øvelser eller være spesielt myk for å delta. Undervisningen ledes av erfarne yoga- og meditasjonslærere. Kurset har klasser for begynnere og øvede i yoga, og passer deltagere i alle aldre.

Diskusjoner og seminarer setter egne erfaringer i sammenheng med forskning på mindfulness og meditasjon. Vi anbefaler å kjøpe og ta med Yogaboken, denne kan også kjøpes på kurset.

Lundsholm ligger vakkert til ved innsjøen Mangen nær Arvika i Sverige. Stillheten er til å ta og føle på. Rammen egner seg for et skikkelig dypdykk i yoga. Du får servert variert og velsmakende vegetarmat.

Se fullt ukeprogram for kurset her

 

Kurset arrangeres av Acem Norge

Informasjon

Praktisk informasjon - innkvartering, adkomst/transport, betaling, kontaktinformasjon

Kursledere

Anne Thomte

Leder for Norsk Yoga-skole. Kurslærer i Acem. Lektor i teater og bevegelse.


Øyvind Ellingsen

Meditasjonslærer i Acem. Professor i hjerteforskning ved NTNU og overlege ved klinikk for hjertemedisin ved St. Olavs Hospital.