Helgeretrett i Acem-meditasjon på Berkåk (fulltegnet)

Kurstype: Helgeretrett i Acem-meditasjon

Sliten etter semesteret, eller nysgjerrig på utforske meditasjonens muligheter?

På denne retretten kan du meditere opp til tre timer. Du kan på bo og meditere på enerom, eller på dobbeltrom, for redusert pris.

Kurset begynner for fullt på fredag, men du kan gjerne komme allerede på torsdag og dermed få en ekstra dag med langmeditasjon. Det er også mulig å lære Acem-meditasjon på retretten!

Helgeretrett i Acem-meditasjon

Påmelding

Kurset starter
Fredag 22. november 2019, kl 18:00
Kurset slutter
Søndag 24. november 2019, kl 15:00
Sted
Kursnummer
H19509
Velg riktig pris for deg

Finished

Etter meditasjonene får du veiledning med erfarne meditasjonsveiledere. Veledningen gjør at du kan få bedre tak i det som rører seg i tankestrømmen.

Kveldsseminarene gir en oppdatering om hva som skjer i hjernen når vi gjentar metodelyden og når tankene vandrer – samt hva det betyr for stressmestring, kreativitet og personlig utvikling. Meditativ morgenyoga med dype pust og myke bevegelser løsner på tretthet og stive skuldre.

Retretten avholdes på Mjuklia Leirsted og Gjestegård (www.mjuklia.no). Vi organiserer samkjøring fra Trondheim, og tilbake. Avreise fra Ila 16.45 (oppmøte: Brodtkorbs vei 2, 16.30). Vi er tilbake i byen søndag 17.00. Om du behøver skyss eller kjører selv og plass til andre, så si gjerne fra når du melder deg på. Alternativ er tog til Berkåk stasjon, 15 minutter å gå til Mjuklia.

Velkommen!

 

Kurset arrangeres av Acem Trondheim

Kursledere

Ommund Øgård

Pensjonist. Har arbeider med utvikling av sikkerhetskritisk programvare. Er ellers glad i friluftsliv og er ivrig amatørfotograf.

Kurslærer i Acem.


Gunnar Brataas

Dr.ing. Forsker på datateknikk, SINTEF. Kurslærer i Acem.


Øyvind Ellingsen

Meditasjonslærer i Acem. Professor i hjerteforskning ved NTNU og overlege ved klinikk for hjertemedisin ved St. Olavs Hospital.


Guro Bråten Olsborg

IT-konsulent i Trondheim, småbarnsforelder og yogalærer.