Helgeretrett i Acem-meditasjon

Helgeretrett i Acem-meditasjon på Berkåk

Kurset starter
Torsdag 5. desember 2024, kl 16:30
Kurset slutter
Søndag 8. desember 2024, kl 14:00

Kom gjerne allerede på torsdag!

Sliten i høstmørket, eller nysgjerrig på å utforske meditasjonen? Prøv en retrett på Mjuklia med Acem Trondheim! Langmeditasjoner flere dager på rad gir ekstra god avspenning. Ta en pause fra hverdagen og kom uthvilt tilbake, klar for julestress og nye oppgaver. 

Kurset starter for fullt fredag. Men kom gjerne allerede på torsdag, og få en hel dag ekstra med langmeditasjon. 

Denne helgeretretten passer for alle. Det gjør ingenting om du ikke mediterer regelmessig. Dette kan være en god anledning til å komme inn i en rutine igjen. Det er også mulig å lære Acem-meditasjon på retretten.

Ønsker du å lære Acem-meditasjon på Mjuklia, gjør gjerne oppmerksom på det ved påmelding - slik at vi får oversikt.

Retretten avholdes på Mjuklia leirsted og gjestegård (www.mjuklia.no). Du kan på bo og meditere på enerom, eller på dobbeltrom for redusert pris. 

Etter meditasjonene får du veiledning med erfarne meditasjonsveiledere. Veiledningen gjør at du kan få bedre tak i det som rører seg i tankestrømmen.

Tema for retretten er frihet og ledighet i og utenfor meditasjonen.

På kveldsseminarene diskuterer vi blant annet:

• Hvordan metodelyden frikobler oppmerksomheten.

• Hvordan ledighet øker konsentrasjon.

• Hvordan Acem-meditasjon gir både avkobling og påkobling i hverdagen.

Når det gjelder transport, arrangerer vi fellestransport fra Acem-huset i Brodtkorbsvei 2. Si gjerne fra om du trenger transport eller om du kjører selv og har plass til en med-meditant. 

Velkommen!

Kurset starter
Torsdag 5. desember 2024, kl 16:30
Kurset slutter
Søndag 8. desember 2024, kl 14:00

Studentrabatt gjelder kun for heltidsstudenter til og med fylte 35 år.

Det forutsettes at du har betalt årsavgift i Acem for å delta på denne retretten. Det kan gjøres HER. I tillegg er det mulig å betale til Vipps #50529 eller til konto 6026.05.04021.

 

Kurstype: Helgeretrett i Acem-meditasjon

Kurset arrangeres av Acem Trondheim

Kursnummer: H24509

Kursledere

Øyvind Ellingsen

Meditasjonslærer i Acem. Professor i hjerteforskning ved NTNU og overlege ved klinikk for hjertemedisin ved St. Olavs Hospital.


Hva sier deltakerne?

Vadim

Dette blir min fjerde retrett på Mjuklia. Lange meditasjoner kombinert med yoga gir ekstra god avstressing og avkobling. God mat, trivelig selskap og spennende foredrag gjør også helgen verdifull.

Hilde

Jeg har deltatt på Mjuklia-retretten flere ganger og ser alltid frem til det. Å praktisere yoga og meditasjon i kombinasjon med sunn vegetarmat, gjør veldig godt. For meg reduserer det stress og jeg får overskudd og balanse tilbake i kropp og sinn.

Ok