Helgeretrett i Acem-meditasjon på Berkåk

Kurstype: Helgeretrett i Acem-meditasjon

Sliten i høstmørket, eller bare lyst til å utforske meditasjonen? Prøv en retrett på Mjuklia med Acem Trondheim! Langmeditasjoner flere dager på rad gir ekstra god avspenning. Ta en pause fra hverdagen og kom uthvilt tilbake, klar for julestress og nye oppgaver.

Det er mulig å lære Acem-meditasjon på retretten.

Helgeretrett i Acem-meditasjon på Berkåk

Påmelding

Kurset starter
Fredag 20. november 2020, kl 18:00
Kurset slutter
Søndag 22. november 2020, kl 15:00
Sted
Kursnummer
H20509
Velg riktig pris for deg

Retretten avholdes på Mjuklia Leirsted og Gjestegård (www.mjuklia.no). Du kan på bo og meditere på enerom, eller på dobbeltrom, for redusert pris. Kom på fredag, eller allerede på torsdag! 

Etter meditasjonene får du veiledning med erfarne meditasjonsveiledere. Veledningen gjør at du kan få bedre tak i det som rører seg i tankestrømmen.

Kveldsseminaret vil ta opp hva vi vet om meditasjon ut fra nyere forskning, hvordan forventninger preger meditasjonen og om meditasjon og kreativitet. Dersom du ønsker det, kan du bli vurdert for forsterket metodelyd.

Vi organiserer samkjøring fra Trondheim, og tilbake. Avreise fra Acem-huset i Ila kl. 16.45, både torsdag og fredag (oppmøte: 16.30). Vi er tilbake i byen søndag 17.00. Si gjerne fra om du behøver skyss, når du melder deg på. Kjører du selv og har plass til andre, er det også flott å få beskjed om. Det går også tog til Berkåk stasjon. Herfra er det 15 minutter å gå til Mjuklia.

Velkommen!

 

Kurset arrangeres av Acem Trondheim

Informasjon

Smittevern

I korona-tiden er det begrenset antall plasser på retretten. Vi følger Folkehelseinstituttets retningslinjer for smittevern. Har du symptomer assosiert med covid-19 eller er i karantene, må vi be deg om ikke å møte opp.

Kursledere

Ommund Øgård

Pensjonist. Har arbeidet med utvikling av sikkerhetskritisk programvare. Er ellers glad i friluftsliv og er ivrig amatørfotograf.

Kurslærer i Acem.


Øyvind Ellingsen

Meditasjonslærer i Acem. Professor i hjerteforskning ved NTNU og overlege ved klinikk for hjertemedisin ved St. Olavs Hospital.


Guro Bråten Olsborg

IT-konsulent i Trondheim, småbarnsforelder og yogalærer.