Helgeretrett i Acem-meditasjon

Helgeretrett i Acem-meditasjon

Kurset starter
Fredag 12. november 2021, kl 19:00
Kurset slutter
Søndag 14. november 2021, kl 14:00

En helg som virkelig fornyer og inspirerer. Ro og fordypelse. Mulighet for å meditere opp til tre-fire timer på enerom. Få ut tretthet og slitenhet. Stramme muskler løsner og jagende tanker stilner. Uklare temaer kan finne ord.

Den lange stillheten er etterfulgt av veiledningsgrupper med erfarne ledere. Dialogen er en viktig del av Acem-meditasjon. Sette ord på, dele, lytte til andre, forstå mer. 

På lørdagskvelden drøfter vi meditasjonsrelaterte temaer, og vi skal se nærmere på hva det vil si å slippe til og gi slipp under Acem-meditasjon. Når vi mediterer, utløses en avspenningsrespons. Vi åpner opp og det blir mer rom for spontanaktiviteten. Det er ofte godt å slippe til, vi kjenner at vi slapper av, sinnets krefter får friere spillerom. Tanker faller gjerne til ro og vi kommer litt nærmere oss selv. Med regelmessig meditasjon, gjerne lange meditasjoner i tillegg, vil du komme dit at også motkrefter blir en del av det som slipper til. Samtidig er du kanskje i kontakt med stress som har samlet seg opp, tilbakeholdt glede og kreativitet, lave selvbilder eller andre forhold knyttet til mer grunnleggende og begrensende trekk i vår personlighet. Hva da?

De ytre rammene er lagt til rette for to døgn som henter deg inn og bringer deg videre. Fra fredag ettermiddag til etter lunsj søndag.

En helgeretrett gjør alltid godt, også når du er inne i aktualiseringer i meditasjonen, er uregelmessig og trenger avklaring og veiledning.

Helgeretretter er et tilbud til deg som har lært Acem-meditasjon. Ønsker du å lære Acem-meditasjon over en helg, finner du tilbud under kategorien Grunnkurs.

Vi anbefaler å kjøpe boken God langmeditasjon, som gir råd og vink ved retretter i Acem-meditasjon.

Fredag kan du sjekke inn fra kl. 15 og meditere på rommet inntil middag som er 19-20, deretter veiledning i grupper og meditasjonsfaglig drøftelse. Søndag er kurset slutt klokken 14.

Kurset starter
Fredag 12. november 2021, kl 19:00
Kurset slutter
Søndag 14. november 2021, kl 14:00

Ferdig

PRAKTISK INFORMASJON
(nytt vindu åpnes)


Alternativt kan du betale inn kursavgiften til kontonr. 6026.05.04021. Husk da å oppgi navn på deltager + kursnummer H21503, eller Vipps til #50529


Har du betalt årsavgift i Acem, får du 10% rabatt (velg "pris ved betalt årsavgift" i nedtrekksmenyen over). Har du deltatt på grunnkurs i Acem-meditasjon etter 1. januar 2021, får du også 10% rabatt, siden årsavgift var inkludert i kursavgiften. Studentrabatt gjelder heltidsstudenter. Ulike rabatter kan ikke kombineres.

Smittevern

Vi følger Folkehelseinstituttets retningslinjer for smittevern. Har du symptomer assosiert med covid-19 eller er i karantene, må vi be deg om ikke å møte opp.
 

Kurstype: Helgeretrett i Acem-meditasjon

Kurset arrangeres av Acem Norge

Kursnummer: H21503

Kursledere

Petter Halvorsen

Meditasjonslærer i Acem. Advokat


Henning Gravklev

Kurslærer i Acem. Daglig leder.