Halvorsbøle retrettsenter - praktisk informasjon

Her finner du praktisk informasjon om Halvorsbøle retrettsenter: Innkvartering, adkomst/transport, betaling og kontaktinformasjon.

Ta en guidet videotur på Halvorsbøle ved å klikke her.

Innkvartering og praktisk

Deltagere bor på enkeltrom med dusj og toalett. Dynetrekk, laken, putevar og håndklær kan leies på stedet for NOK 120,- eller tas med. Praktisk å ha med: Innesko og klær til turgåing, samt teppe og ledige klær til yoga, hvis man skal delta på det. Merk at det ofte er anledning for deltagere på andre kurs enn yoga til å prøve ut yoga hvis man ønsker det. Merk at om vinteren kan det være glatt, det kan derfor være lurt å ta med brodder for turgåing, hvis man har det. Servering av veldig god laktovegetarisk mat og innlosjering på rom med hotellstandard er inkludert i kurset. Halvorsbøle er røyk- og alkoholfritt.

Adkomst og transport

Halvorsbøle ligger vakkert til ved Randsfjorden i Jevnaker kommune. Reisebeskrivelse finner du her. Dersom du har behov for transport til Halvorsbøle, vennligst meld fra til Acem minst 3 dager før kursstart. Vi vil da så langt som mulig ordne transport fra Røa (utenfor DNB, rett opp fra T-banestasjonen) i Oslo kl. 16:00, eventuelt hjelpe deg med å finne det beste kollektivtilbudet. Du betaler NOK 250,- pr. vei til resepsjonen på Halvorsbøle. I tillegg kan det gjøres forhåndsavtale om henting på Jevnaker. Ved avreise siste kursdag kan du beregne å være på Røa 16:00. NB! Ved avreise lørdag for deltagere på Miniretrett tilbyr vi ikke fellestransport til Røa.

Fra Gardermoen går det flybuss til Jevnaker. Gi beskjed, så henter vi deg på Jevnaker. På avreisedagen kan vi bringe deg til Jevnaker. Ring 177 for oppdatert informasjon om kollektivtransporttidene, eller sjekk avgangstider for flybussen HER.

Betaling

Kursavgiften er som vist på siden for kurset under Pris. Kursavgiften inkluderer overnatting, kost og undervisning. Merk at du kan velge Helttidsstuderende for å få frem den rabatterte studentprisen. Innbetaling gjøres enklest via siden for kurset. Alternativt kan du betale inn til kontonr. 6026.05.04021.  Husk da å oppgi kursnummeret, som finnes på siden for kurset. Betalingsfrist er 1 uke før kursstart. Deltagelse på Acems meditasjonsretretter forutsetter innbetaling av årsavgift, se Årsavgift i Acem

Merk at påmeldingen er gyldig først når kursavgiften er betalt. Ved fullt kurs vil de som har den tidligste betalingsdatoen ha fortrinnsrett.

Skulle du bli forhindret fra å komme, vennligst gi beskjed snarest til Acem-kontoret. Hvis du melder forfall før 1 uke før kursstart, tilbakebetales kursavgiften fratrukket et gebyr for administrasjonskostnader. Dette gebyret er på NOK 250 for Helgeretretter og Miniretretter, NOK 700 for kurs med varighet på to uker eller mer, og NOK 500 for alle andre kurs. Ved forfall etter dette refunderes kursavgiften bare ved sykdom eller andre tvingende årsaker.

Adresse, telefon og kontaktinformasjon

Adresse og telefon Halvorsbøle
Halvorsbøle, 3520 Jevnaker. Tlf 61 31 29 00. 

Lurer du på noe, ta kontakt med Acem-kontoret; epost eller tlf 23 11 87 00.  

Årsavgift i Acem

Betalt årsavgift til Acem er den enkleste og beste investering i egen meditasjonsutvikling, enten man mediterer regelmessig eller sporadisk.