Acem kokekurs: taiwanske vegetarretter

Kurstype: Workshop

Lær å lage enkle og smakfulle retter som egner seg like godt for vegetarianere (også veganere) som for andre. Den tredje og siste kurskvelden i høst er viet til tofu-boller. Kvelden avsluttes med et herlig og variert tofubollemåltid.

Acem kokekurs: taiwanske vegetarretter

Påmelding

Dato
Torsdag 6. desember 2018
Tidspunkt
kl 18:00 - kl 21:00
Sted
Velg riktig pris for deg

Finished

Tofuboller bygger på kinesisk tradisjon, men må regnes som en form for “fusion”, med elementer av både østlig og vestlig kosthold. Taiwan er særlig kjent for sine usedvanlig kreative vegetartradisjoner, og tofubollene er en særdeles vellykket vegetarvariant av “mors kjøttkaker”.

Tofubollene er proteinbomber som gir både god smak og uunnværlig næring i et godt vegetarmåltid. Vi anbefaler at de stekes i stekeovn, men stekepanne eller frityrsteking er også mulig. Egner seg godt for frysing. Kan serveres sammen med andre grønnsaker, brukes i supper eller fungere som fingermat og småretter. Kurskvelden vil gi eksempler på kombinasjonsmuligheter.

Kurset omfatter instruksjon og egen utprøving, dessuten råd og tips om hvor i Oslo man får tak i de beste ingrediensene. Kurskvelden avsluttes med at vi sammen spiser et godt og mettende tofubollemåltid. Til sammen varer kurskvelden 2-3 timer.

For deg som har lært Acem-meditasjon, er det mulig å komme kl. 17.15 og fellesmeditere en halvtime før kurskvelden starter.

 

Kurset arrangeres av Acem Norge

Informasjon

Åpent for alle, men antall deltagere er begrenset til 12. Førstemann til mølla får plass. Påmelding må skje senest 3. desember.

Dette er én av tre kurskvelder i høst. Øvrige kurskvelder er torsdag 30. august (dumplings) og torsdag 20. september (syrlig pepret grønnsakssuppe). Du kan delta én enkelt kurskveld, men kursavgiften blir lavere om du melder deg på alle tre.

Kursavgiften dekker undervisning og råvarer, inkludert tofubollemåltid på slutten av kvelden. Heltidsstudenter får kraftig rabatt.

Kursspråk: norsk.

Kursledere

Joy Lu

Kurslærer i Acem, oppvokst på Taiwan, bosatt i Norge.