Acem kokekurs: taiwanske vegetarretter

Kurstype: Workshop

Lær å lage enkle og smakfulle retter som egner seg like godt for vegetarianere (også veganere) som for andre. Den første av tre kurskvelder i høst er viet til dumplings (jiaozi). Kvelden avsluttes med et herlig dumpling-måltid.

Acem kokekurs: taiwanske vegetarretter

Påmelding

Dato
Torsdag 30. august 2018
Tidspunkt
kl 18:00 - kl 21:00
Sted
Velg riktig pris for deg

Finished

Dumplings tilhører kinesisk tradisjon, men ulike områder har forskjellige måter å tilberede dem på. Taiwan er særlig kjent for sine fantastiske vegetartradisjoner.

Deigen formes til halvmåner med fyll av ulike grønnsaker og krydder. Stekes, kokes eller dampes. Kan brukes som hovedrett eller som småretter og fingermat. Egner seg godt for frysing, så man når som helst kan ta ut det antall man ønsker og tilberede direkte uten å tine dem først. Selve tilberedelsen kan også gjøres til en sosial event, der hver deltager fyller sine egne dumplings mens man prater og har det hyggelig.

Kurset omfatter instruksjon og egen utprøving, dessuten råd og tips om hvor i Oslo man får tak i de beste ingrediensene. Kurskvelden avsluttes med at vi sammen spiser et godt og mettende dumpling-måltid. Til sammen varer kurskvelden 2-3 timer.

For deg som har lært Acem-meditasjon, er det mulig å komme kl. 17.15 og fellesmeditere en halvtime før kurskvelden starter.

 

Kurset arrangeres av Acem Norge

Informasjon

Åpent for alle, men antall deltagere er begrenset til 12. Førstemann til mølla får plass. Påmelding må skje senest 27. august.

Dette er én av tre kurskvelder i høst. Øvrige kurskvelder er torsdag 20. september (syrlig pepret grønnsakssuppe) og torsdag 6. desember (tofu-boller). Du kan delta én enkelt kurskveld, men kursavgiften blir lavere om du melder deg på alle tre.

Kursavgiften dekker undervisning og råvarer, inkludert dumpling-måltid på slutten av kvelden. Heltidsstudenter får kraftig rabatt.

Kursspråk: norsk.

Kursledere

Joy Lu

Kurslærer i Acem, oppvokst på Taiwan, bosatt i Norge.