Bli med inn i Acem-huset

Når du nå leser AcemMagasinet på skjerm, har du vandret inn i Acems store, mangslungne og innholdsrike digitale verden. Du har sikkert vært her før, men hva med en liten tur for å bli bedre kjent? 

AcemMagasinet på papir rommet oversikten over alle Acems arrangementer, vår- og høstprogram. Hvor finner du alt dette nå? Øverst på den siden du nå leser, i det blå båndet, står det Kalender.

Klikk på den, og du kan søke opp kurs og arrangementer ved å bruke pilene og velge ønskede verdier i feltene Region og Kurskategori og trykke på "vis". Alt dette er kontinuerlig og bedre oppdatert enn vi klarte på papir fem ganger i året.

I AcemMagasinet på papir fant du også greit alle retretter og kurs på Halvorsbøle. Hvor er den oversikten? Igjen, gå til Kalender. I feltet Region bruk pilen og finn "Øst-Norge, inkludert Halvorsbøle." Hvis du ønsker å inkludere retretter på Lundsholm i Värmland, velg "Alle regioner" i feltet Region og "Retretter i Acem-meditasjon" i feltet Kurskategori. 

Acem Senior hadde annonse i AcemMagasinet for alle sine arrangementer. Hvor finner du dem nå? Her, på hjemmesiden til Acem Senior

Nyeste utgave av Acems tidsskrift Dyade ble presentert i AcemMagasinet. Hva nå? Dyade har en meget frodig og innholdsrik hjemmeside med mye godt lesestoff!

I AcemMagasinet kunne du også finne nyheter fra andre land. Øverst til høyre i det blå feltet over det du nå leser, finner du Meny. Klikk der, og du får flere muligheter:

Et søkefelt, der du kan finne kurs, retretter, arrangementer, mennesker, temaer du er på jakt etter.

Et annet felt der du kan registere deg som bruke og logge deg på din side.

Et tredje felt der du kan se hva du har i handlekurven av påmeldinger eller bok- og Dyade-kjøp. Og til sist: Et felt der du kan velge land og se Acem- hjemmesider fra USA til Taiwan, fra Litauen til Spania og fra India til Sverige. 

I det digitale Acem-huset er det mange rom og blomstrende aktiviteter - lagt til rette for å inspirere til meditative oppdagelsesferder. 

  • Carl Henrik Grøndahl

    Meditasjonslærer i Acem. Skribent. Tidligere journalist og kritiker i Aftenposten, kulturredaktør og kanalsjef i NRK Radio. 

    Carl Henrik Grøndahl
Ok