Bidrag til Acem: Aktuelle prosjekter

Nå kan du bidra til oppgraderingen av Acems kurs- og retrettsentre.

Acem-huset i Sporveisgaten i Oslo, retrettstedene Lundsholm i Värmland og Halvorsbøle på Jevnaker rommer meditative aktiviteter som har betydd og betyr mye for mange.

Men kurs og retretter i Acem er meget rimelige, og bruken av disse eiendommene gir ikke inntekter nok til nødvendig vedlikehold og oppgradering. Ethvert bidrag, stort eller lite, er derfor kjærkomment. Kunne du tenke deg å bidra til noen av disse prosjektene?

Halvorsbøle: VASKEMASKIN

Vil du være med på å sikre Halvorsbøle et bedre vaskeri? Vi trenger en Miele vaskemaskin og en Miele tørketrommel for alltid å kunne være ajour med relativt store mengder sengetøy og annet som trenger vask. Pr i dag har vi to slike oppsett , men det ene er slitt, og driftsstans vil gi oss store problemer. Om sommeren har det vaskeriet vi pleier å bruke, ferie, og vi må foreta mye vask selv.

 

Lundsholm: KJØKKENBENKER

Lundsholm er en gammel herregård. I 2004 bygget Acem et stort nytt hus med 19 soverom og storsal. Men kjøkkenet i det gamle huset! Her lages det god mat under kummerlige forhold. Benkene er for lave og skapene for dårlige.

 

Acemhuset i Oslo: STOLER

Acemhuset i Oslo er nylig pusset opp og bygget om med nye stoler i Storsalen og i Lillesalen. Men i grupperommene! De lave lenestolene bærer preg av å ha vært godt sittet i gjennom 35 år. Bidrag til nye lenestoler i Acemhuset i Oslo er velkommen hjelp til trivelige møter og gode meditasjoner.

Her kan du donere.

Bruk kommentarfeltet til å angi Halvorsbøle/Lundsholm/Acemhuset.

Du bidrar til livskvalitet og bedre utfoldelse i hverdagen for mange.

Morten Helsing, meditasjonslærer
og eiendomsansvarlig i Acem

Stikkord: donasjoner, bidrag

Årsavgift i Acem

Betalt årsavgift til Acem er den enkleste og beste investeringen i egen meditasjonsutvikling, enten du mediterer regelmessig eller sporadisk.