For kropp og sinn – Vegetariske basisoppskrifter

 Red.: Sigrun Hobbel 

Laktovegetariske basisoppskrifter fra et kosthold som har til hensikt å bidra til meditativ fordypelse og reflekterende sosiale prosesser.

For kropp og sinn – Vegetariske basisoppskrifter
Produkttype
Bok
Språk
Norsk
Pris
kr 100,00

 Internasjonalisering og reiseliv har gitt mer mangfold også i matveien. Vi setter pris på å kunne velge på tvers av lande- og kulturgrenser. I denne omveltningen øker interessen for vegetarkost.

For kropp og sinn inneholder laktovegetariske basisoppskrifter. De er fra et kosthold som har til hensikt å bidra til meditativ fordypelse og reflekterende sosiale prosesser.

 For kropp og sinn gir 96 oppskrifter på middagsretter, supper, salater, dressinger og drikke, samt forslag til middagsmenyer. Boken setter vegetarmat i samtiden inn i et videre perspektiv og inneholder kostholdslære med hovedvekt på laktovegetabilsk ernæring. Dessuten drøftes kort hvordan kosten kan influere på meditasjon.

 Utgangspunkt for de fleste oppskriftene i boken er Acems tidlige kokekurs som ble ledet av Are Holen, Acems faglige leder, på 1970-tallet.

 For kropp og sinn er andre kokebok i en serie vegetariske oppskriftssamlinger som utgis av Acem gjennom Dyade forlag. Første bok var Godt grønt. Serien gir flere del i velsmakende og etterspurte retter som mange er blitt kjent med gjennom Acem. Rettene kan selvfølgelig tilberedes og nytes enten man interesserer seg for meditasjon og indre bearbeidelse eller ikke.

 Vi håper For kropp og sinn vil stimulere til nyutprøvinger, varierte middagsmenyer og velsmakende måltider.

 Redaktør: Sigrun Hobbel, lektor i videregående skole og meditasjonslærer i Acem.

Ok