Yoga Basic

Kurstype: Yoga Basic

YOGA BASIC er instruksjon i klassiske yoga- og pusteøvelser. Hvis du følger Yoga Basic over ett semester, lærer du alle de klassiske yogaøvelsene. Vi starter med de enkle øvelsene og går forsiktig videre, slik at alle henger med.

yoga

Påmelding

Kurset starter
Torsdag 11. mars 2021
Siste kursdag
Torsdag 22. april 2021
Tidspunkt
kl 19:00 - kl 20:30
Sted
Kursnummer
V210831
Velg riktig pris for deg

Påmelding til Folkeuniversitetet.

Du trenger ikke være myk eller i god form for å delta på kurs i Norsk Yoga-skole. Utgangspunktet er din kropp slik den er.

Ønsker du grundig instruksjon i klassiske yoga- og pusteøvelser, velger du YOGA BASIC. Du lærer også det fullstendige yogaåndedrettet og instrueres i 10 til 15 minutters kroppsmeditasjon.

Hver enkelt gang du gjør yoga, vil du merke resultater. Men praktiserer du jevnlig, vil du oppnå mer enn hvis du gjør yoga en sjelden gang.

Dersom du kan en del yogaøvelser, sjekk Yoga Flow.

 

Kurset arrangeres av Folkeuniversitetet

Informasjon

Grunnkurs i yoga med yogalærer Heidi Wicke Broch
NB!! kurset er i første omgang utsatt en uke pga nedstenging. Kurset går følgende torsdager:11. mars, 18. mars, og 25. mars. 8.april, 15. april og 22. april

Smittevern

I korona-tiden er det begrenset antall plasser på kurset. Vi følger Folkehelseinstituttets retningslinjer for smittevern. Har du symptomer assosiert med covid-19 eller er i karantene, må vi be deg om ikke å møte opp.

Kursledere

Heidi Wicke Broch

Heidi er fysioterapeut og yogalærer i Norsk Yogaskole