Yoga Basic

Kurstype: Yoga Basic

YOGA BASIC er instruksjon i klassiske yoga- og pusteøvelser. Hvis du følger Yoga Basic over et semester, lærer du alle de klassiske yogaøvelsene. Vi starter med de enkle øvelsene og går forsiktig videre, slik at alle henger med.

Yoga Basic

Påmelding

Kurset starter
Onsdag 12. januar 2011
Siste kursdag
Onsdag 9. februar 2011
Tidspunkt
kl 19:00 - kl 20:30
Sted
Kursnummer
V21821

Ferdig

Du trenger ikke være myk eller i god form for å delta på kurs i Norsk Yoga-skole. Utgangspunktet er din kropp slik den er.

Ønsker du grundig instruksjon i klassiske yoga- og pusteøvelser, velger du YOGA BASIC. Du lærer også det fullstendige yogaåndedrettet og instrueres i 10 til 15 minutters kroppsmeditasjon.

Hver enkelt gang du gjør yoga, vil du merke resultater. Praktiserer du jevnlig, vil du oppnå mer enn hvis du gjør yoga en sjelden gang.

Kurset går over fem uker.

 

Kurset arrangeres av Norsk Yoga-skole

Informasjon

Alternativt kan du betale inn kursavgiften til kontonr. 6026.05.04021. Du kan også Vippse til #599006. Husk da å oppgi navn på deltager + kursnummer V21821.

Smittevern

I korona-tiden er det begrenset antall plasser på kurset. Vi følger Folkehelseinstituttets retningslinjer for smittevern. Har du symptomer assosiert med covid-19 eller er i karantene, må vi be deg om ikke å møte opp.
Ta helst med egen yogamatte.

Kursledere

Åse Helen Tveitane

Jobber som rådgiver i Trøndelag fylkeskommune. Moderator i Acem og yogalærer i Norsk Yoga-skole.