Yoga Basic

Kurstype: Yoga Basic

YOGA BASIC er instruksjon i klassiske yoga- og pusteøvelser. Hvis du følger Yoga Basic over ett semester, lærer du alle de klassiske yogaøvelsene. Vi starter med de enkle øvelsene og går forsiktig videre, slik at alle henger med.

yoga

Påmelding

Kurset starter
Mandag 8. februar 2021
Siste kursdag
Mandag 19. april 2021
Tidspunkt
kl 17:00 - kl 18:30
Sted
Kursnummer
V21803

Ferdig

Du trenger ikke være myk eller i god form for å delta på kurs i Norsk Yoga-skole. Utgangspunktet er din kropp slik den er.

Ønsker du grundig instruksjon i klassiske yoga- og pusteøvelser, velger du YOGA BASIC. Du lærer også det fullstendige yogaåndedrettet og instrueres i 10 til 15 minutters kroppsmeditasjon.

Hver enkelt gang du gjør yoga, vil du merke resultater. Men praktiserer du jevnlig, vil du oppnå mer enn hvis du gjør yoga en sjelden gang.

Dersom du kan en del yogaøvelser, sjekk Yoga Flow.

 

Kurset arrangeres av Norsk Yoga-skole

Informasjon

Kurset går 8 mandager unntatt 29. mars og 5. april (påskeferie)

Ta med matte og teppe selv.

Alternativt kan du betale inn kursavgiften til kontonr. 6026.05.04021 eller Vipps #599006. Husk da å oppgi navn på deltager + kursnummer.

Du kan også betale for klippekort i Sporveisgaten, eller delta på en prøvetime for kr 200.-.

Smittevern

I korona-tiden er det begrenset antall plasser på kurset. Vi følger Folkehelseinstituttets retningslinjer for smittevern. Har du symptomer assosiert med covid-19 eller er i karantene, må vi be deg om ikke å møte opp.

Kursledere

Sarah Danielsson

Kurslærer i Acem. Yogalærer i Norsk Yogaskole.