Yoga Basic

Kurstype: Yoga Basic

YOGA BASIC er instruksjon i klassiske yoga- og pusteøvelser. Hvis du følger Yoga Basic over ett semester, lærer du alle de klassiske yogaøvelsene. Vi starter med de enkle øvelsene og går forsiktig videre, slik at alle henger med.

yoga

Påmelding

Kurset starter
Onsdag 23. september 2020
Siste kursdag
Onsdag 11. november 2020
Tidspunkt
kl 17:30 - kl 19:00
Sted
Kursnummer
H20802
Velg riktig pris for deg

Du trenger ikke være myk eller i god form for å delta på kurs i Norsk Yoga-skole. Utgangspunktet er din kropp slik den er.

Ønsker du grundig instruksjon i klassiske yoga- og pusteøvelser, velger du YOGA BASIC. Du lærer også det fullstendige yogaåndedrettet og instrueres i 10 til 15 minutters kroppsmeditasjon.

Hver enkelt gang du gjør yoga, vil du merke resultater. Men praktiserer du jevnlig, vil du oppnå mer enn hvis du gjør yoga en sjelden gang.

Dersom du kan en del yogaøvelser, sjekk Yoga Flow.

 

Kurset arrangeres av Norsk Yoga-skole

Informasjon

Kurset går 8 onsdager: 23. sept., 30. sept., 7. okt., 14. okt., 21. okt., 28. okt., 4. nov., 11. nov.

Alternativt kan du betale inn kursavgiften til kontonr. 6026.05.04021, eller Vipps #599006. Husk da å oppgi navn på deltager + kursnummer, som finnes på denne siden.

Du kan også betale for klippekort i Sporveisgaten, eller delta på en prøvetime for kr 200.-.

Smittevern

I korona-tiden er det begrenset antall plasser på kurset. Vi følger Folkehelseinstituttets retningslinjer for smittevern. Har du symptomer assosiert med covid-19 eller er i karantene, må vi be deg om ikke å møte opp.

Kursledere

Arne Heimdal

Kurslærer i Acem. Yogalærer i Norsk Yogaskole.