Grunnkurs over en helg - med overnatting (fulltegnet)

Kurstype: Grunnkurs i Acem-meditasjon

Acem-meditasjon er lett å lære. På grunnkurset får du personlig instruksjon, og du kan diskutere erfaringer med andre.

På dette grunnkurset på Mjuklia får du tid og ro til å komme godt inn i teknikken. Du bor og mediterer på enerom.

Grunnkurs i Acem-meditasjon

Påmelding

Kurset starter
Fredag 22. november 2019, kl 18:00
Kurset slutter
Søndag 24. november 2019, kl 17:00
Sted
Kursnummer
H19509
Velg riktig pris for deg

Finished

Psykologi:  På grunnkurset lærer du enkle men nyttige begreper fra Acems meditasjonspsykologi.   Begrepene hjelper deg til å forstå egen tankestrøm bedre.

  

Stressmestring: Acem-meditasjon er effektivt mot stress. På grunnkurset får du tips om hvordan du kan redusere stress, og få bedre stress-toleranse.

 

Selvutvikling: Lær om hvordan meditasjonen indirekte forteller deg noe viktig om ditt forhold til deg selv og andre.  Oppdag mønstre i egen psykologi, som kritiske tanker eller trang til å gi opp. Prosessen er åpen og uten fastsatte mål.

  

På denne retretten får du god oppfølging, med veiledning og seminarer på kvelden. Men du får også tid og anledning til å trekke deg tilbake og gå tur.

Retretten avholdes på Mjuklia Leirsted og Gjestegård (www.mjuklia.no). Vi organiserer samkjøring fra Trondheim, og tilbake. Avreise fra Ila 16.45 (oppmøte: Brodtkorbs vei 2, 16.30). Vi er tilbake i byen søndag 17.00. Om du behøver skyss eller kjører selv og plass til andre, så si gjerne fra når du melder deg på. Alternativ er tog til Berkåk stasjon, 15 minutter å gå til Mjuklia.

Velkommen!

 

Kurset arrangeres av Acem Trondheim

Kursledere

Gunnar Brataas

Dr.ing. Forsker på datateknikk, SINTEF. Kurslærer i Acem.


Ommund Øgård

Pensjonist. Har arbeider med utvikling av sikkerhetskritisk programvare. Er ellers glad i friluftsliv og er ivrig amatørfotograf.

Kurslærer i Acem.