Ønsker velkommen til sommerens retretter

Leder av Acem Norge, Halvor Eifring, kan bekrefte: Det blir sommerretretter i år også. 

Vi lever i spesielle tider, med ny informasjon om pandemi, smittetiltak og vaksiner hver eneste dag. Vi er blitt vant til å leve med usikkerhet: Kan jeg gå på jobb neste uke? Kan barna gå på skolen? Kan jeg invitere venner og familie hjem? Kan jeg gå på langmeditasjon i Acem-huset? Da kan det være godt å ha et sikkert pusterom å se frem mot: sommerens Acem-retretter.

Acem har fra første stund tatt smittevern på alvor, og fra og med sommeren i fjor har dette gjort det mulig å gjennomføre samtlige planlagte retretter på Halvorsbøle. Det regner vi med vil være mulig i år også. Det samme tror vi vil være tilfelle på Lundsholm i Sverige, men skulle det fremdeles være vanskelig å krysse grensen, har vi nå også god erfaring med å flytte retretter fra Lundsholm til Halvorsbøle.

Fra slutten av juni til begynnelsen av august vil det hver uke gå en eller flere nye retretter av stabelen. Hvis det er din første retrett, kan du velge mellom drop-in, ukesretrett, yogaretrett og (hvis du tilhører den rette aldersgruppen) ung retrett. Har du allerede deltatt på en ukes retrett tidligere, kan du i tillegg velge en eller to ukers fordypelse. Du finner oversikt over alle retrettene ved å gå inn på kalenderen på acem.no.

Vi gleder oss til å se deg i sommer!

Her finner du Acems retrettkalender

  • Halvor Eifring

    Meditasjonslærer i Acem. Professor i kinesisk ved Universitet i Oslo.

    Halvor Eifring