Får lettere gode ideer

Meditasjon gir salgskonsulent Teresa Bråten Svorstøl flyt, kreativitet og gode ideer i jobben

Teresas hverdag som seniorkonsulent for annonsesalg i Egmont Publishing er preget av høyt tempo og stadige krav til fornyelse. Hver dag setter hun likevel av tid til et stille rom for seg selv.

- Meditasjon gir meg mye både personlig og yrkesmessig. For det første gir det en hvile og en avspenning som jeg ikke får av noe annet, selv ikke av søvn. Jeg blir også roligere og klarer å håndtere emosjonelle ting bedre.

Teresa er utdannet økonom fra BI. Hun lærte å meditere i 1999.

- Jeg mediterer alltid før jeg går på jobb. Det gjør at jeg klarer å ha flere baller i luften enn det jeg gjorde før jeg begynte å meditere. Jeg takler også konflikter og vanskelige situasjoner bedre. I løpet av en arbeidsdag oppstår det mange situasjoner som gjør at spenninger lett kan sette seg både i hode og kropp. Da kan oversikten bli blokkert. Meditasjon gjør at den frie flyten og kreativiteten kommer raskere tilbake. Jeg får lettere gode ideer som jeg kan bruke overfor samarbeidspartnere og kunder. De få dagene jeg ikke får meditert før jobb, merker jeg en veldig stor forskjell, sier Teresa.

Acem-meditasjon er en norskutviklet, enkel teknikk som passer for mennesker i alle aldre og livssituasjoner. Metoden er fri for religion og mystikk og nøytral i forhold til ideologiske eller kulturelle referanser. Meditasjonsundervisningen i Acem er basert på frivillig arbeid, noe som gir rimelige kurs. For informasjon om kurs i Acem-meditasjon, se www.acem.no.

Stikkord: anbefaler
Ok