Internasjonal sommerretrett

Internasjonal sommerretrett

En ukes forfriskende sommerretrett i vakre omgivelser. En anledning for spennende møter og sosial hygge. Lange meditasjoner gir grundig avspenning og dyp bearbeidelse av psykologiske og eksistensielle temaer. 

DIN FØRSTE MEDITASJONSRETRETT I ACEM? Hvis du lærte Acem-meditasjon året retretten avholdes, eller året før, får du 20% rabatt på din første meditasjonsretrett. Velg prisalternativ “Rett etter grunnkurs”.

Du kan sjekke inn fra kl. 15.00 og meditere på rommet ditt.

God tid for meditativ prosess

Retretten gir god anledning til sosial kontakt og å øve på meditasjoner opp til tre-timers-grensen. Det gir dypere avspenning, økt kontakt med livstemaer og bearbeidelse av rester fra fortiden. Selv om du kommer alene, blir du raskt kjent med andre. I tillegg omfatter programmet:

  • veiledningsgrupper som avklarer meditasjonens utfordringer
  • undervisning i meditativ yoga som gjør kropp og sinn mer mottagelige
  • turer i vakker natur 
  • sosialt samvær i spennende  miljø

Retretten egner seg for alle som har lært Acem-meditasjon, enten du er fersk eller har holdt på lenge. Her kan du delta om du er regelmessig mediterende eller mediterer av og til i hverdagen. Ukesretrett er også en god måte å komme i gang med meditasjon etter en pause.

En god anledning til å lade batteriene grundig. Utbyttet av de daglige meditasjonene øker etter retretten. Effekten sies gjerne å henge i minst frem til jul.

Laktovegetabilsk kost

På retretten serveres lett og lekker laktovegetabilsk kost – godt for ganen, godt for maven og godt for de påfølgende meditasjonene.

 

Kommende Internasjonal sommerretrett

 
juni
Lundsholm, Värmland
29. juni, 2024
juli
Halvorsbøle, Hadeland
6. juli, 2024
Halvorsbøle, Hadeland
6. juli, 2024
Lundsholm, Värmland
27. juli, 2024
Ok