Acem kokekurs: taiwanske sommerruller

Kurstype: Workshop

Lær å lage enkle og smakfulle retter som egner seg like godt for vegetarianere (også veganere) som for andre. Det er to kurskvelder i vår. Den siste er viet sommerruller. Kvelden avsluttes med et herlig måltid - sommerruller med taiwansk suppe.

Acem kokekurs: taiwanske sommerruller

Påmelding

Dato
Mandag 6. mai 2019
Tidspunkt
kl 18:00 - kl 20:30
Sted
Velg riktig pris for deg

Finished

Sommerruller tilhører kinesisk tradisjon, men ulike områder har forskjellige måter å tilberede dem på. Taiwan er særlig kjent for sine fantastiske vegetartradisjoner.

Vi bruker rispapir til å pakke inn ulike rå grønnsaker.  Ingrediensene er helt forskjellige fra vårrullre, for ikke å snakke om den taiwanesiske Haishan-sausen som vi skal lære å lage. Sommerrullene kan brukes som hovedrett eller som småretter og fingermat. Vi spiser dem rå.  De passer best til en varm årstid.

Kurset omfatter instruksjon og egen utprøving, dessuten råd og tips om hvor i Oslo man får tak i de beste ingrediensene. Kurskvelden avsluttes med at vi sammen spiser et godt og mettende måltid. Til sammen varer kurskvelden 2-3 timer.

For deg som har lært Acem-meditasjon, er det mulig å komme kl. 17.15 og fellesmeditere en halvtime før kurskvelden starter.

 

Kurset arrangeres av Acem Norge

Informasjon

Åpent for alle, men antall deltagere er begrenset til 12. Førstemann til mølla får plass.

Dette er én av to kurskvelder i vår. Øvrige kurskvelder er torsdag 7. mars (vårruller) og mandag 6. mai (sommerruller). Du kan delta én enkelt kurskveld.

Kursavgiften dekker undervisning og råvarer, inkludert måltid på slutten av kvelden. Heltidsstudenter får kraftig rabatt.

Kursspråk: norsk.

Kursledere

Joy Lu

Kurslærer i Acem, oppvokst på Taiwan, bosatt i Norge.