Skip to main content

Acem kokekurs: Norsk vegetarmat fra Acems kokebøker - spinatpai

Lær å lage enkle og smakfulle retter som egner seg like godt for vegetarianere og veganere som for andre. Kvelden avsluttes med et skikkelig godt måltid.

Gjør du som Skippern? Tømmer spinaten rett i kjeften? Havner litt for raskt på en Grandiosa eller Fjordlandmiddag, fordi kokekunst ikke helt er din hjemmebane? Eller trenger du ganske enkelt litt kjøkkeninspirasjon?

Da kan det være ok å ta et stevnemøte med Hildegunn Bell. Hun hjelper deg med vegetarmatutprøving, dere lager mat sammen, og du får tips om hvor du får tak i spennende og gode ingredienser. Hun er en flott turleder gjennom Acems kokebøker. Om du har en eller flere av Acems kokebøker, så ta den med! Hun viser deg hvordan du kan bruke bøkene på best mulig vis. 

For deg som har lært Acem-meditasjon, er det mulig å komme kl. 17.15 og fellesmeditere en halvtime før kurskvelden starter.

Åpent for alle, men antall deltagere er begrenset til 12. Førstemann til mølla får plass.

Dette er én av to kurskvelder i høst. Neste kurskveld er 5. desember. Du kan delta én enkelt kurskveld eller begge.

Kursavgiften dekker undervisning og råvarer, inkludert måltid på slutten av kvelden. Heltidsstudenter får kraftig rabatt.
Kursspråk: norsk.
Kursassistent: Joy Lu

Ledere