Acem kokekurs: Norsk vegetarmat fra Acems kokebøker - spinatpai

Kurstype: Workshop

Lær å lage enkle og smakfulle retter som egner seg like godt for vegetarianere og veganere som for andre. Kvelden avsluttes med et skikkelig godt måltid.

Acem kokekurs: Norsk vegetarmat fra Acems kokebøker - spinatpai

Påmelding

Dato
Torsdag 19. september 2019
Tidspunkt
kl 18:00 - kl 21:00
Sted
Velg riktig pris for deg

Finished

Gjør du som Skippern? Tømmer spinaten rett i kjeften? Havner litt for raskt på en Grandiosa eller Fjordlandmiddag, fordi kokekunst ikke helt er din hjemmebane? Eller trenger du ganske enkelt litt kjøkkeninspirasjon?

Da kan det være ok å ta et stevnemøte med Hildegunn Bell. Hun hjelper deg med vegetarmatutprøving, dere lager mat sammen, og du får tips om hvor du får tak i spennende og gode ingredienser. Hun er en flott turleder gjennom Acems kokebøker. Om du har en eller flere av Acems kokebøker, så ta den med! Hun viser deg hvordan du kan bruke bøkene på best mulig vis. 

For deg som har lært Acem-meditasjon, er det mulig å komme kl. 17.15 og fellesmeditere en halvtime før kurskvelden starter.

 

Kurset arrangeres av Acem Norge

Informasjon

Åpent for alle, men antall deltagere er begrenset til 12. Førstemann til mølla får plass.

Dette er én av to kurskvelder i høst. Neste kurskveld er 5. desember. Du kan delta én enkelt kurskveld eller begge.

Kursavgiften dekker undervisning og råvarer, inkludert måltid på slutten av kvelden. Heltidsstudenter får kraftig rabatt.
Kursspråk: norsk.
Kursassistent: Joy Lu

Kursledere

Hildegunn Grimstad Bell

Pensjonist. Utdannet adjunkt, har jobbet i barneskolen med 1. - 3. klasse. Kurslærer i Acem