Acem kokekurs: Norsk vegetarmat fra Acems kokebøker - nøttestek

Kurstype: Workshop

Lær å lage enkle og smakfulle retter som egner seg like godt for vegetarianere som for andre. Denne kvelden skal vi lage nøttestek - herlig julemat! Kvelden avsluttes med et godt og mettende måltid.

Acem kokekurs: Norsk vegetarmat fra Acems kokebøker - nøttestek

Påmelding

Dato
Torsdag 5. desember 2019
Tidspunkt
kl 18:00 - kl 20:00
Sted
Velg riktig pris for deg

Finished

Gjør du som Skippern? Tømmer spinaten rett i kjeften? Havner litt for raskt på en Grandiosa eller Fjordland-middag, fordi kokekunst ikke helt er din hjemmebane? Eller trenger du ganske enkelt litt kjøkkeninspirasjon? Noen tanker om hva slags vegetarmat som egner seg på julaften?

Da kan det være ok å ta et stevnemøte med Hildegunn Bell. Hun hjelper deg med vegetarmatutprøving, dere lager mat sammen, og du får tips om hvor du får tak i spennende og gode ingredienser. Hun er en flott turleder gjennom Acems kokebøker. Om du har en eller flere av Acems kokebøker, så ta den med! Hun viser deg hvordan du kan bruke bøkene på best mulig måte. Kurskvelden avsluttes med et skikkelig godt måltid.

For deg som har lært Acem-meditasjon, er det mulig å komme kl. 17.15 og fellesmeditere i en halvtime før kurskvelden starter.

 

Kurset arrangeres av Acem Norge

Informasjon

Åpent for alle, men antall deltagere er begrenset til 12. Førstemann til mølla får plass.

Kursavgiften dekker undervisning og råvarer, inkludert måltid på slutten av kvelden. Heltidsstudenter får kraftig rabatt.
Kursspråk: norsk,
Kursassistent: Joy Lu.

Kursledere

Hildegunn Grimstad Bell

Pensjonist. Utdannet adjunkt, har jobbet i barneskolen med 1. - 3. klasse. Kurslærer i Acem


Joy Lu

Kurslærer i Acem, oppvokst på Taiwan, bosatt i Norge.