Acem kokekurs: Norsk vegetarmat fra Acems kokebøker

Kurstype: Workshop

Lær å lage enkle og smakfulle retter som egner seg like godt for vegetarianere og veganere som for andre. Kvelden avsluttes med et skikkelig godt måltid.

Acem kokekurs: Norsk vegetarmat fra Acems kokebøker

Påmelding

Dato
Onsdag 22. april 2020
Tidspunkt
kl 18:00 - kl 21:00
Sted
Velg riktig pris for deg

Gjør du som Skippern? Tømmer spinaten rett i kjeften? Havner litt for raskt på en Grandiosa eller Fjordlandmiddag, fordi kokekunst ikke helt er din hjemmebane? Eller trenger du ganske enkelt litt kjøkkeninspirasjon?

Da kan det være ok å ta et stevnemøte med Hildegunn Bell og Joy Lu. De hjelper deg med vegetarmatutprøving, dere lager mat sammen, og du får tips om hvor du får tak i spennende og gode ingredienser. De er flotte turledere gjennom Acems kokebøker. Om du har en eller flere av Acems kokebøker, så ta den med! De viser deg hvordan du kan bruke bøkene på best mulig vis. 

For deg som har lært Acem-meditasjon, er det mulig å komme kl. 17.15 og fellesmeditere en halvtime før kurskvelden starter.

 

Kurset arrangeres av Acem Norge

Informasjon

Åpent for alle, men antall deltagere er begrenset til 12. Førstemann til mølla får plass.

Det er to kurskvelder i vår, dette er kveld nr. 2.

Kursavgiften dekker undervisning og råvarer, inkludert måltid på slutten av kvelden. Heltidsstudenter får kraftig rabatt.
Kursspråk: norsk.

Kursledere

Hildegunn Grimstad Bell

Pensjonist. Utdannet adjunkt, har jobbet i barneskolen med 1. - 3. klasse. Kurslærer i Acem


Joy Lu

Kurslærer i Acem, oppvokst på Taiwan, bosatt i Norge.