Halvorsbøle retrettsenter: Kort vei til høstens fornyende stillhet

Å reise til Halvorsbøle på retrett er en reise bort fra hverdagen og inn i det nærende indre. Halvorsbøle ligger en drøy times kjøring fra Oslo eller Gardermoen i naturskjønne omgivelser.

Nærende understrømmer

Retrettenes lange meditasjoner forsterker de nærende understrømmene, som kan skape økt tilstedeværelse og bedret kontakt innover. I tillegg til den gode hvile og avspenning som kan prege hverdagen i tiden etter en retrett. 

Naturskjønne omgivelser

Halvorsbøle er Acems internasjonale retrettsender ved Randsfjorden på Jevnaker. Det ligger i nydelige omgivelser med panoramautsikt over Randsfjorden og landskapet rundt. Senteret ligger en drøy times kjøring fra Oslo eller Gardermoen.

Gode lokaliteter

Deltagerne på kurs og retretter innkvarteres på enerom med eget bad og utsikt over innsjøen. Halvorsbøle har tilgang til en sjarmerende liten strand og et nettverk av veier og stier i skogen, med gode muligheter for forfriskende turer.

Etter Acems overtagelse av Halvorsbøle i juni 2003 kan vi tilby et et svært egnet kurssted for våre aktiviteter, beliggende i stille og naturskjønne omgivelser.

Stedet har 73 komfortable rom, med sengekapasitet til 110 personer. Med et sammenlagt inne-areal på 5600 kvadratmeter, tilbyr Halvorsbøle også klasserom, forelesningssaler, spisesaler, rekreasjonsområder, yogarom og andre fasiliteter forbundet med et konferansesenter av profesjonell standard.

Spennende historie

Halvorsbøle har tidligere blitt brukt til budsjettkonferanser av en rekke norske regjeringer, og stedet var vertskap for forhandlingene som i 1993 ledet frem til Oslo-avtalen mellom Israel og Palestina

Videopresentasjon av Halvorsbøle

Oversikt over hva som skjer på Halvorsbøle fremover