Dette visste du ikke om helgeretrett i Acem-meditasjon

Mer indre ro og velvære? Her er syv grunner til å prøve Acems helgeretrett.

Tettere på lyden

Helgeretrett gir deg en unik mulighet til å fordype deg i praksisen av Acem-meditasjon. Du får veiledning fra erfarne instruktører og kan utforske ulike aspekter av meditasjonen. Dette hjelper deg med å styrke dine daglige meditasjonsvaner, og bringer deg tettere på hvordan du gjentar metodelyden under skiftende indre forhold.

Nærvær til natur

Acems retrettsteder ligger i rolige og vakre omgivelser. Lange meditasjoner kan styrke din evne til å være tilstede i naturopplevelser og sette mer pris på det omgivelsene byr på.

Slappe av

Lengre meditasjoner reduserer stressnivåene dine. Effekten tar du med deg tilbake til hverdagen. Helgeretrett gir deg sjansen til å meditere i et tilrettelagt og rolig miljø. Du kan ta en pause fra den travle hverdagen og fokusere på din egen avspenning.

Fellesskap

På helgeretrett møter du mennesker som deler interessen for meditasjon. Du kan dele erfaringer, etablere nye relasjoner i et fellesskap som verdsetter indre vekst og utvikling.

Meditativt kosthold

På helgeretrett nyter du godt av Acems mer en 50 års erfaring med å legge til rette et godt og næringsrikt kosthold for å støtte din meditasjonsprosess. Her kan du plukke opp tips til en mer meditativ hverdag.

Egne nyanser

De lange meditasjonene under helgeretretten gir åpning innover. Du øker sensitiviteten for nyansene i deg selv. Bedre forståelse av hva som rører seg i ditt indre gjør deg også mer empatisk overfor andre. Dette er en gradvis effekt som over tid kan få store utslag på egen livskvalitet - og for de rundt deg.

Kultivér indre stillhet

Acem-meditasjon snakker også til en stille del av oss. Denne dypere eksistensielle dimensjonen av menneskelivet kan raskt bli borte i en tid preget av overflate, sosiale medier og støy. Helgeretrett med lengre meditasjoner kan være begynnelsen på en reise mot noe litt mer grunnleggende.

Her finner du alle kommende helgeretretter

Ok