Stillhetens Psykologi - ny utgave

Red.: Are Holen

Stillhetens psykologi må sies å være en klassiker. Siden førsteutgaven i 1976 er den trykket i over 40.000 eksemplarer. Det gjør Stillhetens psykologi til Norges mest leste bok om meditasjon, som i tillegg er oversatt til seks andre språk. 

Stillhetens Psykologi - ny utgave
Produkttype
Bok - ISBN 978-82-91405-51-3
Språk
Norsk
Pris
kr 220,00

Innhold

Stillhetens psykologi er Norges mest solgte bok om meditasjon. I tillegg er den oversatt til svensk, dansk, spansk, engelsk, nederlandsk og kinesisk.

Dette er en grundig omarbeidet og utvidet utgave. To kapitler er helt nye; ett sammenligner ulike meditasjonsformer, og ett drøfter sentrale sider ved meditasjonsprosessen.

Boken presenterer viktige resultater av Acem-meditasjon: avspenning og overskudd, personlighetsutvikling og effektene på stress, helse og mellommenneskelige forhold. Meditasjon settes inn i en psykologisk, kulturell, historisk og vitenskapelig ramme. I en personlig beretning forteller en los hvordan han over tid blir en fast bruker av metoden.

Acems jordnære tilnærming bygger på et halvt århundre med omfattende og systematiserte meditasjonserfaringer og har frembrakt en bruker-orientert meditasjonspsykologi. Acem ble stiftet i Norge av Are Holen i 1966. I dag undervises teknikken i en rekke land over hele verden.

Forsideillustrasjonen er laget av New York-kunstneren Peter de Seve, som er kjent for illustrasjoner til forsiden av The New Yorker og tegneseriefigurene i bl.a. filmen Istid. 

Ok