Halvorsbøle retrettsenter - praktisk informasjon kommunikasjonskurs

Her finner du praktisk informasjon om Halvorsbøle retrettsenter: Innkvartering, adkomst/transport, betaling og kontaktinformasjon.

Innkvartering og praktisk

Deltagere bor på enkeltrom med dusj og toalett. Merk at hvis kurset er fullbooket, vil deltagere med studentrabatt kunne bli innkvartert på dobbeltrom. Dynetrekk, laken, putevar og håndklær kan leies på stedet for NOK 120,- eller tas med. Praktisk å ha med: Innesko og klær til turgåing. Noen dager kan programmet inkludere at gruppen jobber sammen på dugnad, til dette kan det være greit med noe arbeidstøy (også til uteaktivitet). Servering av veldig god laktovegetarisk mat og innlosjering på rom med hotellstandard er inkludert i kurset. Halvorsbøle er røyk- og alkoholfritt.

Adkomst og transport

Halvorsbøle ligger vakkert til ved Randsfjorden i Jevnaker kommune. Reisebeskrivelse finner du her. Dersom du har behov for transport til Halvorsbøle, vennligst meld fra til Acem minst 7 dager før kursstart. Acem vil sørge for transport fra Gardermoen lufthavn kl. 12:00. Ved avreise siste kursdag kan du beregne å være på Gardermoen kl. 16:00. Du betaler NOK 250,- pr. vei til resepsjonen på Halvorsbøle. Fra Gardermoen går det flybuss til Jevnaker dersom du lander for sent til fellestransport kl 12:00.

Sjekk forøvrig tidene for flybussen her.

I tillegg kan det gjøres forhåndsavtale om henting på Jevnaker rutebilstasjon eller Hønefoss for de som har behov for dette. Sjekk RUTER.NO eller NSB.NO for mer info. Du kan også ringe 177 for oppdatert informasjon om kollektivtransport. Du betaler NOK. 100.- pr. vei til resepsjonen på Halvorsbøle. 

Betaling

Kursavgiften er som vist på siden for kurset under Pris. Kursavgiften inkluderer overnatting, kost og undervisning. Merk at du kan velge Helttidsstuderende for å få frem den rabatterte studentprisen. Innbetaling gjøres enklest via siden for kurset. Alternativt kan du betale inn til kontonr. 6026.05.04021.  Husk da å oppgi kursnummeret, som finnes på siden for kurset. Betalingsfrist er 1 uke før kursstart.

Merk at påmeldingen er gyldig først når kursavgiften er betalt. Ved fullt kurs vil de som har den tidligste betalingsdatoen ha fortrinnsrett.

Skulle du bli forhindret fra å komme, vennligst gi beskjed snarest til Acem-kontoret. Hvis du melder forfall før 1 uke før kursstart, tilbakebetales kursavgiften fratrukket et gebyr for administrasjonskostnader. Dette gebyret er på NOK 500. Ved forfall etter dette refunderes kursavgiften bare ved sykdom eller andre tvingende årsaker.

Adresse, telefon og kontaktinformasjon

Adresse og telefon Halvorsbøle
Halvorsbøle, 3520 Jevnaker. Tlf 61 31 29 00. 

Lurer du på noe, ta kontakt med Acem-kontoret; epost eller tlf 23 11 87 00.  

Årsavgift i Acem

Betalt årsavgift til Acem er den enkleste og beste investeringen i egen meditasjonsutvikling, enten du mediterer regelmessig eller sporadisk. Går du grunnkurs i Acem-meditasjon, er årsavgiften inkludert i kursavgiften for en periode etter kurset.