Yoga ukesretrett

Kurstype: Yoga ukesretrett

Yoga sommerkurs er en uke med yoga som gjør muskulaturen mykere, sterkere og mer fleksibel. Pusten blir friere roligere og dypere. Du blir mer vâr for ditt eget indre og naturen der ute. Her kan alle delta, nybegynnere og øvede. De som ikke praktiserer Acem-meditasjon, får anledning til å lære pustemeditasjon.

På sikt blir du inspirert til mer regelmessig praksis, og din yoga blir mer kraftfull og fordypet.

Dagsprogrammet veksler mellom yoga, bading, sykling og vandring i vakker värmlandsk natur og måltider med deilig laktovegetabilsk mat.

yoga ukesretrett

Kursfakta

Pris
kr 6.400,00
(heltidsstudenter: kr 4.480,00)
Kurset starter
Lørdag 27. juli 2013, kl 16:00
Kurset slutter
Lørdag 3. august 2013, kl 14:00
Sted
Kursnummer
V13314

Finished

Du kan delta på hele uken eller bare første halvdel, fra lørdag til og med onsdag.

Ferietid er fornyelse. Yoga gir avspenning i øyeblikket, og som varer. Du lærer noe du tar med hjem, for å skape miniferier i hverdagen. Yoga mykner kropp og sjel.

Klasser for nybegynnere og øvede/videregående.

I yoga arbeider vi med å gjøre muskulaturen mykere, sterkere og mer fleksibel, og pusten friere, roligere og dypere. Det blir lettere å nærme seg egne følelser og være den man er – på godt og vondt.

Dagsprogrammet veksler mellom yoga, som gjøres inne eller ute avhengig av værforhold, bading, turer i vakre omgivelser og måltider med deilig laktovegetabilsk mat.

Dette er et kurs du kan anbefale venner som ønsker å praktisere yoga.

Pris: kr 6.400 (studentrabatt: kr 4.480). Deltar man halve uken, er prisen kr 3.600 (studentrabatt kr 2.580). Dekker kursavgift, enkeltrom og helpensjon.

TRANSPORT:

Acem vil forsøke å ordne felles avreise med bil fra Oslo og Gardermoen lufthavn. Eventuelt må man ta tog til Arvika i Sverige, der vi kan ordne henting.

 

Kurset arrangeres av Norsk Yoga-skole

| Mer

Kursledere

Anne Thomte

Underviser i teater og dans på videregående skole. Leder for Norsk Yoga-skole og kurslærer i Acem.