Yoga, pust og meditasjon

Kurstype: Ukesretrett i Acem-meditasjon

Ukesretretten byr på lange meditasjoner i ideelle omgivelser, fordypende veiledning, foredrag og diskusjoner om meditasjonspsykologi, og møter med andre mediterende i avslappende og naturskjønne omgivelser.

Ukesretrett i Acem-meditasjon

Kursfakta

Pris
kr 6.400,00
(heltidsstudenter: kr 4.480,00)
Kurset starter
Lørdag 29. juni 2013, kl 16:00
Kurset slutter
Lørdag 6. juli 2013, kl 14:00
Sted
Kursnummer
V13301

Finished

På kurset kan du utfolde deg gjennom rolige, meditative bevegelser, fornyende pust og ulike meditative øvelser – alt innrettet på at du skal styrke kropp og sinn.

Programmet veksler mellom yoga-timer og pusteøvelser, lange meditasjoner i Acem-meditasjon (opp til 2 timer) og andre måter å slappe av på.

Det holdes innlegg som gir perspektiv til aktivitetene på kurset. I tillegg er det tid til sosiale aktiviteter, turgåing og bading.

Det serveres variert og velsmakende laktovegetabilsk mat; et kosthold som egner seg godt når rekreasjon, helse, velvære og avspenning står på programmet.

Den som melder seg på, trenger ikke være spesielt myk eller ha høy kroppsbeherskelse. Kurset har egne klasser for begynnere og øvede og passer for alle aldersgrupper. Undervisningen er skånsom og ledes av erfarne instruktører. På kurset starter alle med sitt eget utgangspunkt og beveger seg videre derfra – uten konkurranse.

Ønsker du å lære Acem-meditasjon, passer kurset godt for deg også.

TRANSPORT:

Felles avreise 29. juni med bil fra Røa i Oslo kl. 16:00, og fra Gardermoen lufthavn kl. 16:00. Ved avreise  6. juli kan du beregne å være på Gardermoen 16:00 og på Røa 16:0

 

Kurset arrangeres av Acem

| Mer

Kursledere

Anne Thomte

Underviser i teater og dans på videregående skole. Leder for Norsk Yoga-skole og kurslærer i Acem.


Torbjørn Hobbel

Cand. philol. med fagene norsk, historie og religionshistorie. Leder for Acem India. Meditasjonslærer i Acem.