Stillhet og støy - boklansering

Kurstype: Acem Forum

Velkommen til bokfest med innlegg ved lanseringen av to nye bøker fra Dyade forlag – Mer å hente og Stillhetens psykologi.

Mer å hente - Stillhetens psykologi

Kursfakta

Pris
Gratis adgang
Dato
Torsdag 21. september 2017
Tidspunkt
kl 19:00 - kl 21:00
Sted

Finished

Innlegg: Den nye stillheten - friske perspektiver på liv og meditasjon

Ved meditasjonslærer og NRK-dramatiker Carl Henrik Grøndahl

I Norge har natur og stillhet vært en formende erfaring for de fleste. Kanskje ikke så underlig at en norsk meditasjonsform har utforsket dypere lag i psyken i en stillhet som har mye til felles med den man gjenfinner i naturen.

Innlegg: Hvem er jeg når jeg gjentar metodelyden? Å bryte onde sirkler i tre trinn

Ved kurslærer og kreftlege Vilde Haakensen

Meditasjon bringer oss ansikt til ansikt med krefter i vårt sinn som fordreier, forvrenger og vrir vår opplevelse. Acem-meditasjon gir oss en treleddet vei ut av synkvervingens blindhet.

Musikk: Hver gang veien er tom

Musikkstykke av Jonas Meyer, fremføres her for første gang

Når veien er tom, kan den romme både lyd og stillhet.

Innlegg: Meditasjonspsykologi som arbeidsredskap

Ved Acems grunnlegger, professor emeritus Are Holen

Bøker kan ikke lære oss å meditere, men de kan bidra til prosessene som settes i gang. Når vi lærer å takle meditasjonens utfordringer, utvides våre forutsetninger for opplevelse, erkjennelse og handling.

 

Kurset arrangeres av Acem

Informasjon

Møtet er den siste anledning til å kjøpe nye Stillhetens psykologi og Mer å hente til lanseringsprisen kr 250 (veiledende pris kr 330). Samtidig vil alle andre Acem-bøker være tilgjengelige med over 20 prosent rabatt. Det samme gjelder Acems kulturtidsskrift Dyade.


De som ønsker det, kan få sine bøker signert av forfatterne. Are Holen har vært redaktør for Stillhetens psykologi og hovedforfatter, sammen med Halvor Eifring, av Mer å hente.