Helgekurs på Mjuklia, Berkåk

Kurstype: Helgeretrett i Acem-meditasjon

En helg som virkelig fornyer og inspirerer. Ro og fordypelse. Mulighet for å meditere opp til tre-fire timer på enerom. Få ut tretthet og slitenhet. Stramme muskler løsner og jagende tanker stilner. Uklare temaer kan finne ord.

Er du interessert i å lære Acem-meditasjon på denne helgen? Send mail til acem.trondheim@acem.no for informasjon

Helgeretrett i Acem-meditasjon

Påmelding

Kurset starter
Fredag 24. november 2017, kl 18:00
Kurset slutter
Søndag 26. november 2017, kl 14:00
Sted
Kursnummer
H17509
Velg riktig pris for deg

Finished

Mange synes en helgeretrett er som en miniferie fordi den gir svært god rekreasjon. Lengre meditasjoner flere dager etter hverandre bidrar også til bedre grep om meditasjonsutførelsen, med påfølgende økt utbytte i hverdagen etterpå. Har du ikke prøvd lengre meditasjoner før, gir helgeretretten god anledning til en første utforskning av hvordan meditasjonsprosessen kan intensiveres.

Dette kurset inneholder dessuten mer yogainstruksjon enn tidligere helgekurs i Trondheim, med meditativ yoga hvor rolige og gode puste- og strekkøvelser står i fokus. Kombinasjonen av meditasjon og yoga bidrar til større bevissthet om hvordan kropp og sinn spiller sammen. Den meditative prosessen forsterkes, og det blir tydeligere hvordan kroppslige og mentale spenninger henger sammen. Kurset krever ingen forkunnskaper ut over at du har lært Acem-meditasjon.

Mjuklia ligger på Berkåk i et rolig skogsterreng med gode muligheter for turgåing. Programmet gir rikelig rom for lange meditasjoner, yoga, veiledning i grupper, innlegg om meditasjon, sosialt samvær og turgåing.

 

Kurset arrangeres av Acem