Grunnkurs i Acem-meditasjon over en helg

Kurstype: Grunnkurs i Acem-meditasjon

Acem-meditasjon er en enkel og virkningsfull teknikk, som er lett å utføre. Den er utviklet av leger og psykologer i Norge, gjennom mer enn femti år. Teknikken gir avspenning og stressreduksjon, og en mulighet til økt selvforståelse.

Acem er en frivillig organisasjon, med en unik kompetanse på meditasjon. Om du ønsker det, får du god oppfølging og veiledning.

Grunnkurs i Acem-meditasjon over en helg

Påmelding

Kurset starter
Lørdag 16. januar 2021, kl 10:00
Kurset slutter
Søndag 17. januar 2021, kl 14:00
Sted
Kursnummer
V21070
Velg riktig pris for deg
Shopping is currently not available due to a system upgrade, please try again in a few hours. Sorry for the inconvenience.

På et grunnkurs i Acem-meditasjon lærer du:

  • Acem-meditasjon - læres på første møte
  • Enkle begreper fra Acems unike meditasjonspsykologi. Disse hjelper deg å forstå meditasjonen og prosessen den åpner for
  • Hvordan du kan bruke Acem-meditasjon for stressmestring og selvutvikling.
  • Nytt fra meditasjonsforskning

For å få best utbytte av kurset, anbefales daglig meditasjon i kursperioden. Det trengs erfaring for å forstå teknikken og hvordan den virker.

Dette kurset går fra kl. 10:00 til 14:00 både lørdag og søndag. Boken Mer å hente - håndbok for brukere av Acem-meditasjon er inkludert i grunnkurset.

Vil du vite mer før du melder deg på?

 

Kurset arrangeres av Acem Trondheim

Informasjon

Alternativt kan du betale inn kursavgiften til kontonr. 6026.05.04056, eller Vipps til #50529. Husk da å oppgi navn på deltager + kursnummer V21070.

Smittevern

I korona-tiden er det begrenset antall plasser på kurset. Vi følger Folkehelseinstituttets retningslinjer for smittevern. Har du symptomer assosiert med covid-19 eller er i karantene, må vi be deg om ikke å møte opp.