Grunnkurs i Acem-meditasjon - Hornemansgården

Kurstype: Grunnkurs i Acem-meditasjon

Er du interessert i å lære Acem-meditasjon? Nå kan du lære det midt i Trondheim sentrum, i Hornemansgården (møterom 4). De øvrige møtene finner sted i Acem-huset, Brodtkorbsvei 2, på Ila.

Acem-meditasjon er en enkel og virkningsfull teknikk, som er lett å utføre. Den er utviklet av leger og psykologer i Norge, gjennom mer enn femti år. Teknikken gir avspenning og stressreduksjon, og en mulighet til økt selvforståelse.

Du lærer selve teknikken på første møte. Underveis i kurset lærer du også begreper fra Acems velutviklede mediasjonspsykologi, som vil hjelpe deg til å forstå meditasjonen bedre.

Acem er en frivillig organisasjon, med en unik kompetanse på meditasjon. Om du ønsker det, får du god oppfølging og veiledning.

Grunnkurs i Acem-meditasjon - Hornemansgården

Påmelding

Kurset starter
Tirsdag 10. april 2018
Siste kursdag
Tirsdag 15. mai 2018
Tidspunkt
kl 19:00 - kl 21:15
Sted
Kursnummer
V18074
Velg riktig pris for deg

Finished

Grunnkurset består av fem møter, en kveld i uken. Du lærer:

  • Meditasjonsteknikken
  • Meditasjon for stressmestring
  • Meditasjon for selvutvikling
  • Nytt fra meditasjonsforskning
  • Hvordan bruke teknikken etter grunnkurset

Acem-meditasjon gir avspenning, energi og personlig utvikling. Regelmessig daglig meditasjon gir best effekt, men teknikken kan også praktiseres etter behov.

Antall deltagere på grunnkurset ligger vanligvis rundt 5-15 personer. Undervisningen veksler mellom veiledning i teknikken og innlegg om hvordan metoden virker. I løpet av kurset vil gruppen også prøve en lengre meditasjon sammen (90 min). Langmeditasjon forsterker utbyttet og forståelsen av Acem-meditasjon. Du trenger ikke ha med deg noe eller ha på deg spesielle klær, Acem-meditasjon utføres sittende i en stol.

Vil du vite mer før du melder deg på kurs?

 

Kurset arrangeres av Acem Norge

Informasjon

Alternativt kan du betale inn kursavgiften til kontonr. 6026.05.04056. Husk da å oppgi navn på deltager + kursnummer, som finnes på denne siden.

Kursledere

Arne Brataas

Professor i teoretisk fysikk, NTNU.

Kurslærer i Acem