Grunnkurs i Acem-meditasjon

Kurstype: Grunnkurs i Acem-meditasjon

Acem-meditasjon er en enkel teknikk som er lett å lære. I tillegg til selve teknikken, vil du på grunnkurset også lære du et knippe begreper fra Acems mediasjonspsykologi. Disse vil hjelpe deg til å forstå meditasjonen bedre.

Grunnkurs i Acem-meditasjon

Kursfakta

Pris
Kurset starter
Tirsdag 25. april 2017
Siste kursdag
Tirsdag 23. mai 2017
Tidspunkt
kl 19:00 - kl 21:15
Sted
Kursnummer
V17074

Finished

Første møte består av et åpent orienterende foredrag. Inkludert dette, består grunnkurset består av fem møter - en kveld i uken. Instruksjon i selve meditasjonsteknikken gis på andre kurskveld. Du lærer:

  • Meditasjonsteknikken
  • Meditasjon for stressmestring
  • Meditasjon for selvutvikling
  • Nytt fra meditasjonsforskning
  • Hvordan bruke teknikken etter grunnkurset

Acem-meditasjon gir avspenning, energi og personlig utvikling. Regelmessig daglig meditasjon gir best effekt, men teknikken kan også praktiseres etter behov.

Antall deltagere på grunnkurset ligger vanligvis rundt 5-15 personer. Undervisningen veksler mellom veiledning i teknikken og innlegg om hvordan metoden virker. I løpet av kurset vil gruppen også prøve en lengre meditasjon sammen (90 min). Langmeditasjon forsterker utbyttet og forståelsen av Acem-meditasjon. Du trenger ikke ha med deg noe eller ha på deg spesielle klær, Acem-meditasjon utføres sittende i en stol.

 

Vil du vite mer før du melder deg på kurs?

Det finnes også grunnkurs som går over lørdag og søndag, samt helgekurs med overnatting. Om sommeren kan man også lære å meditere på retretter. Se kalenderen øverst på siden.

 

Kurset arrangeres av Acem

| Mer

Informasjon

Alternativt kan du betale inn kursavgiften til kontonr. 6026.05.04056. Husk da å oppgi navn på deltager + kursnummer, som finnes oppe til høyre på denne siden

Kursledere

Ommund Øgård

Arbeider med utvikling av sikkerhetskritisk programvare. Er ellers glad i friluftsliv og er ivrig amatørfotograf.

Kurslærer i Acem.


Jan Henrik Knudsen

Pensjonist, tidligere næringslivsleder og bedriftsrådgiver. Har meditert i over 40 år, glad i natur og friluftsliv, studerer spansk og oppholder seg i Spania deler av året.

Kurslærer i Acem