Grunnkurs i Acem-meditasjon

Kurstype: Grunnkurs i Acem-meditasjon

Acem-meditasjon er lett å lære. Personlig instruksjon og veiledning sørger for at du får en god start. Gruppediskusjoner hjelper deg å takle begynnerutfordringer og å etablere meditasjonsvaner. Enkel meditasjonspsykologi gir økt forståelse av prosessen.

-> Hvordan mediterer du og hva kan det gi deg

-> Kommende grunnkurs

Grunnkurs i Acem-meditasjon

Påmelding

Kurset starter
Onsdag 17. januar 2018
Siste kursdag
Onsdag 14. februar 2018
Tidspunkt
kl 17:30 - kl 19:45
Sted
Kursnummer
V18001
Velg riktig pris for deg

Finished

Grunnkurset består av fem møter, en kveld i uken. Du lærer:

  • Meditasjonsteknikken
  • Meditasjon for stressmestring
  • Meditasjon for selvutvikling
  • Nytt fra meditasjonsforskning
  • Hvordan bruke teknikken etter grunnkurset

For å få best utbytte av kurset, anbefales daglig meditasjon i kursperioden. Det trengs erfaring for å forstå teknikken og hvordan den virker. På gruppemøtene er drøftelsene basert på deltagernes erfaring med teknikken.

Acem-meditasjon gir avspenning og energi, og kan på lengre sikt bidra til personlig utvikling. Daglig meditasjon gir best effekt, men teknikken kan også praktiseres etter behov.

Antall deltagere på grunnkurset ligger vanligvis rundt 5-15 personer. Undervisningen veksler mellom veiledning i teknikken og innlegg om hvordan metoden virker. I løpet av kurset vil gruppen også prøve en lengre meditasjon sammen (60-90 min). Langmeditasjon forsterker utbyttet og forståelsen av Acem-meditasjon. Du trenger ikke ha med deg noe eller ha på deg spesielle klær, Acem-meditasjon utføres sittende i en stol.

Det finnes også grunnkurs som går over lørdag og søndag, samt helgekurs med overnatting. Om sommeren kan man også lære å meditere på retretter. Se kalenderen.

Boken Mer å hente - håndbok for brukere av Acem-meditasjon er inkludert i grunnkurset. På grunnkurset får du dessuten Stillhetens psykologi - Norges mest leste bok om meditasjon - til halv pris. 

Årsavgift i Acem ut kalenderåret er inkludert i kursavgiften (ut påfølgende kalenderår ved kurs som starter etter 15. august). 

Vil du vite mer før du melder deg på?

 

Kurset arrangeres av Acem Norge

Informasjon

NB! Alle kursdeltagere lærer teknikken på første møte og får individuell instruksjon av en meditasjonslærer. Derfor vil gruppen ofte deles i puljer på dette møtet for at instruksjonen skal flyte best mulig og det blir minst mulig ventetid. Dette innebærer at noen deltagere vil bli spurt om å møte en time senere enn den egentlige kursstart. Vi ber om forståelse for dette og beklager de ulemper dette måtte medføre. Dette gjelder kun det første møtet.

Alternativt kan du betale inn kursavgiften til kontonr. 6026.05.04056. Husk da å oppgi navn på deltager + kursnummer, som finnes på denne siden.

Kursledere

Karen Breen

Autorisert regnskapsfører. Kurslærer i Acem.


Arve Breen

Han er sivilingeniør bygg og arbeider i teknisk avdeling i Boligbyggelaget Usbl.

Kurslærer i Acem