Langmeditasjon

Acem Meditation Day Oslo

Dato
Torsdag 27. januar 2022
Tidspunkt
kl 18:00 - kl 20:45

Acems 56-årsdag feires med langmeditasjon og innlegg v/meditasjonslærer Ole Gjems-Onstad:

Hvorfor er det bra for andre at vi mediterer?
     
Ett er det enkle: Når vi mediterer, lever vi opp til Kardemommeloven; vi plager ikke andre. Vi belaster heller ikke miljøet. Hvis vi slapper av og henter oss inn, kan det være lettere å gjøre en god jobb, bidra i det nære og være hyggelige. Dypere sett kan det å meditere hjelpe til å fylle et vakuum. Samtiden har definert mye av tilværelsen inn i politiske akser. Tar man meditasjon på alvor, åpner man seg for eksistensielle verdier på tvers av ideologiske inndelinger.  Det kan fylle opp noe som mangler, for en selv, for andre.

Acem ble stiftet av en liten gruppe Blindern-studenter den 27. januar 1966 og er vokst til å bli en internasjonal organisasjon med virksomhet på tre kontinenter og bøker på åtte språk. 56-årsdagen feires i Acems lokaler over hele verden.

I Acem-huset i Oslo starter vi kl 18:00 med 1,5 time langmeditasjon etterfulgt av et innlegg ved meditasjonslærer Ole Gjems-Onstad.

Ledelsen i Acem Norge vil si litt om utfordringer og satsninger for organisasjonen i 2022 og det blir mulighet for veiledning til slutt. Sentrale numre av tidsskriftet Dyade vil være tilgjengelig og det vil være mulig å få kjøpt et utvalg til redusert pris. 

Dato
Torsdag 27. januar 2022
Tidspunkt
kl 18:00 - kl 20:45
Pris - kr 60,00
Det er ikke påmelding for dette arrangementet.
Vi selger suppe i pausen og byr på te og frukt. Du kan bruke Vipps.
 

Kurstype: Langmeditasjon

Kurset arrangeres av Acem / Acem Ung

Kursledere

Ole Gjems-Onstad

Meditasjonslærer i Acem. Professor i rettsvitenskap.