Acem Meditation Day

Kurstype: Acem Forum

Acems 53-årsdag feires med langmeditasjon og innlegg v/meditasjonslærer Halvor Eifring; «Acem-meditasjon og sinnets økologi”.

Acem Forum

Påmelding

Dato
Søndag 27. januar 2019
Tidspunkt
kl 17:30 - kl 21:00
Sted
Velg riktig pris for deg

Finished

Acem ble stiftet av en liten gruppe Blindern-studenter den 27. januar 1966 og er vokst til å bli en internasjonal organisasjon med virksomhet på tre kontinenter og bøker på åtte språk. 53-årsdagen feires i Acems lokaler over hele verden.

I Acem-huset i Oslo starter vi kl. 17.30 med 1,5 time langmeditasjon etterfulgt av et innlegg ved leder av Acem Norge Halvor Eifring; «Acem-meditasjon og sinnets økologi”. Vi lever i miljøbevissthetens tidsalder - både fordi det er trendy og fordi det er nødvendig. Men ser vi bare miljøet som noe utenfor oss selv, risikerer vi å bli fremmedgjort i forhold til utfordringen. Acem-meditasjon fornyer vårt forhold til vår indre natur. Det kan også ha konsekvenser for vårt forhold til naturen der ute.

Ledelsen i Acem Norge vil si litt om utfordringer og satsninger for organisasjonen i 2019 og det blir mulighet for veiledning til slutt. Sentrale numre av tidsskriftet Dyade vil være tilgjengelig og det vil være mulig å få kjøpt et utvalg til redusert pris. 

 

Kurset arrangeres av Acem Norge

Informasjon

Vi selger suppe i pausen og byr på te og frukt.

Kursledere

Halvor Eifring

Professor i kinesisk ved Universitetet i Oslo, leder for Acem Norge, generalsekretær for Acem International og meditasjonslærer i Acem.