Acem kokekurs: taiwanske vegetarretter

Kurstype: Workshop

Lær å lage enkle og smakfulle retter som egner seg like godt for vegetarianere (også veganere) som for andre. Det er to kurskvelder i vår. Den første er viet vårruller. Kvelden avsluttes med et herlig måltid- vårruller med taiwanske risnudler (glutenfri).

vårruller

Påmelding

Dato
Torsdag 7. mars 2019
Tidspunkt
kl 18:00 - kl 20:30
Sted
Velg riktig pris for deg

Vårruller tilhører kinesisk tradisjon, men ulike områder har forskjellige måter å tilberede dem på. Taiwan er særlig kjent for sine fantastiske vegetartradisjoner.

Vi bruker mel-/rispapir til å pakke inn ulike grønnsaker. Vårrullene kan brukes som hovedrett eller som småretter og fingermat. Egner seg godt for frysing, så vi når som helst kan ta ut det antall vi ønsker og tilberede direkte uten å tine dem først.

Kurset omfatter instruksjon og egen utprøving, dessuten råd og tips om hvor i Oslo man får tak i de beste ingrediensene. Kurskvelden avsluttes med at vi sammen spiser et godt og mettende måltid. Til sammen varer kurskvelden 2-3 timer.

For deg som har lært Acem-meditasjon, er det mulig å komme kl. 17.15 og fellesmeditere en halvtime før kurskvelden starter.

 

Kurset arrangeres av Acem Norge

Informasjon

Åpent for alle, men antall deltagere er begrenset til 12. Førstemann til mølla får plass.

Dette er én av to kurskvelder i våren. Øvrige kurskvelder er torsdag 7. mars (vårerullter) og mandag 6. mai (sommerruller). Du kan delta én enkelt kurskveld.

Kursavgiften dekker undervisning og råvarer, inkludert måltid på slutten av kvelden. Heltidsstudenter får kraftig rabatt.

Kursspråk: norsk.

Kursledere

Joy Lu

Kurslærer i Acem, oppvokst på Taiwan, bosatt i Norge.