Acem Forum - Syv reiser i Natur, Musikk og Psykologi

Kurstype: Acem Forum

Syv reiser i Natur, Musikk og Psykologi - Syv foredrag á syv minutter markerer 50 år med DYADE.

Velkommen til en spesiell kveld der meditative stemmer serverer en visuell og poetisk versjon av et tema de er spesielt engasjerte i. Temaene
spenner vidt, slik interessene til den mediterende befolkningen gjør.

Foredragsholdere er: Catrine Curle, Kristoffer Myre Eng, Erika Leslie, Heidi Jacobsen, Svend Davanger, Dag Jenssen og Eirik Jensen

Acem Forum

Kursfakta

Pris
Dato
Torsdag 1. mars 2018
Tidspunkt
kl 18:00 - kl 20:00
Sted
Det er ikke påmelding for dette arrangementet.

Når Dyade i 2018 gir ut sin 50. årgang, feirer vi dette med en temakveld som spenner like vidt som temanumrene i tidsskriftet Dyade.
Felles for kveldens innledere er deres meditative erfaringer – som de har med seg også i livets andre områder, slik Dyade og har med seg de meditiative erfaringer når ulike tema belyses.

Ordet “dyade” kommer fra det greske ordet for “to”, “dyo” og betegner et fortrolig forhold mellom to, to enheter sett under ett.

Synonymordboken gir 13 ord som betyr omrent det samme, blant dem tospann, turtelduer, make, duo, tandem. Dyade har hele tiden hatt som mål å ha en relasjon til sine lesere som berører dypere strenger.

Mer informasjon om Dyade tidsskrift og forlag finner du her.

 

Kurset arrangeres av Acem

Informasjon

Vi holder en halvtimes fellesmeditasjon fra kl. 17.00. Du kan få kjøpt suppe i pausen før seminaret starter. Vi byr på te og frukt. Du kan betale med kort, Vipps eller kontanter.